Huomenna on koulussa vappujuhla, jossa paras asu palkitaan. En tiedä pukeudunko mitenkään erikoisesti, vaikka suunniteltuna olisikin jo asu. Mutta kun en halua, että minulle nauretaan. Entä jos kellään muulla ei ole naamiaisasua?

Kaksi ja puoli viikkoa. Sitten olen SAKSASSA. Ahh, en jaksa odottaa siihen asti. Ennen sitä on kuitenkin paljon ikäviä juttuja, kuten äidinkielen välikoe, hammaslääkärikäynti ja miljoonan koulujutun deadlinet. Puhumattakaan niistä tehtävistä, jotka joudun tekemään lähtöä edeltävänä viikonloppuna, siis kaikki Saksassa oloaikana tekemättä jäävät tehtävät. Auts. Pää varmaan hajoaa. Yritän blogittaa myös matkan aikana, sillä mukaan lähtee laptop ja varmaan jostain löytyy WiFi-spotti.

Tänään leivoin munkkeja ja maistelin simaa. Hyvää oli. Päädyin muuten taas vaihteeksi vaa'alle ja tarkoitus olisi päästä maagiseen 55 kiloon kesään mennessä. Eipä se tarkoita kuin parin kilon tiputusta, aika helppo homma. Sitten varmaan mahdun niihin ihaniin farkkuihin, jotka ostin viime keväänä. Säälittävää.