Tänään loppui koulu kolme tuntia aikaisemmin kuin normaalista. Huomenna alkaakin sitten koeviikko, ei tosin ole kokeita, vain pohjatunteja. Perjantaina on ruotsin kirjallinen, maanantaina äikän esseekoe, tiistaina matikka ja torstaina biologia. Helppoa. Toivottavasti. Jos en joudu taas istumaan niin, että X istuu edessäni. Se hiukan häiritsee keskittymistä. -.-

Kaveri kysyi tänään, olenko menossa Vaasaan syyslomalla. Mitä ihmettä minä tekisin Vaasassa? Toinen kaveri sitten keksi, että minulla on varmaan pikaystävä siellä. o.O Selvä. Tottakai. En ole edes käynyt ko. paikassa yli vuoteen. Kaikenlaista ne keksii. Syyslomasuunnitelmat on hiukan auki vielä, kun en tiedä olenko menossa silloin alkuviikosta Helsinkiin. Toivottavasti tieto tulee pian. Varmaan lähden jonnekin kuitenkin, koska en tykkää olla kotona. Olisi ihana lähteä ulkomaille, mutta rahatilanne on vähän liian huono siihen. Pitää tyytyä kotimaan matkailuun. Oulussa ainakin pitäisi käydä mutka, koska en ole vieläkään saanut serkulta kirjoja, jotka se lupasi lainata.

Day 6: Your Favorite Quote
Day 7: Your Favorite Recipe
Day 8: Picture Of The Last Place You Visited
Day 9: A Photo I Took
Day 10: A Silly Photo Of Me
Day 11: Name Of Your Elementary School
Day 12: A Photo Of Me Taken Recently
Day 13: A List of All The Places You’ve Lived
Day 14: Your Day, In Great Detail
Day 15: Favorite American Idol Winner
Day 16: Your Best Friend
Day 17: A Hobby Of Yours
Day 18: A Place You’ve Never Visited But Want To
Day 19: The First Wedding/Funeral You’ve Been To
Day 20: Someone Who Shares The Same Birthday As You
Day 21: A Place You See Yourself In 5 Years
Day 22: Favorite Website
Day 23: Favorite Boy Name
Day 24: Favorite Athlete From Your Favorite Sport
Day 25: Guilty Food Pleasure
Day 26: Favorite Form Of Exercise
Day 27: Favorite Television Program
Day 28: A Picture Of What You Wore Today
Day 29: Something that inspires you.
Day 30: A Song I Wish I Knew The Words To

It is better to travel well than to arrive. (Buddha)

The mind is everything. What you think you become. (Buddha)

Intense love does not measure, it just gives. (Äiti Teresa)

Wait, so when you said we were going to pick someone up at the airport, you meant we were going to *pick someone up* at the airport?
(Ted, How I met you mother)

Viewers of a nervous disposition may be interested to know that your television is off and I am speaking to you from inside your head... (Hugh Dennis, Mock the Week)

Katson selvästi häiriintyneitä ohjelmia. Siksi pitäisikin muuttaa Britteihin, niillä on ihan hulluja komediasarjoja. Mock the Week, QI, Have I got news for you, Office jne. Jenkeilläkin on joitain hyviä, How I met your mother on yksi parhaista. Ai niin, Secret Policeman's Ball on ihan huippu, kuten myös Vikatikki. Miksi Suomessa ei näytetä mitään hyviä sarjoja?