Kidutan itseäni romanttisilla elokuvilla ja rakkauslauluilla. Kuluuhan viikonloppu siinäkin. En halua kuulostaa siltä, että mulla on koko ajan haku päällä, mutta sanotaanko vaikka, että pidän silmät auki mahdollisten tilaisuuksien varalta. Ehkä joskus törmään tyyppiin, joka on vähän hullu ja tykkää musta. Toivottavasti sellainen löytyy. Odotellessa voin keskittyä kuolaamaan kaikkia söpöjä kitaristeja ja näyttelijöitä. :)

En oikein jaksa keskittyä mihinkään ajattelua vaativaan. Läksyt tekemättä. Who cares. All I need is love. Or LIFE.

edit// Unohdin kertoa, että eilen kulutin aikaa chattailemalla. Omeglessa on kyllä niin outoa porukkaa. Yks tyyppi kerjäs koko ajan mua lähettään kuvani sille. :'D Sitten totesin vaan, että "I'm not that kind of girl" ja se oli ihan, että "Oh, I understad. I respect you" :DD Repeilin vähän. Yhden tyypin kanssa väittelin Facebookista, kun se oli sitä mieltä, että MSN on parempi ja mulla ei meseä ole, kun on fb.

Onko muuten outoa, että ainakin kaksi kavereistani on tutustunut nykyisiin poikaystäviinsä suomi24:n deittisivustolla? Toinen näistä tytöistä on 18 ja seurustellut n. 2 vuotta, toinen 17 ja seurustellut kans jotain 2 vuotta. Ja molempien poikaystävät on yli kakskymppisiä. Onko se epätoivoista vai ihan normaalia? Mua ainakin epäilyttää vähän.