Day 13: A List of All The Places You’ve Lived
Day 14: Your Day, In Great Detail
Day 15: Favorite American Idol Winner

Day 16: Your Best Friend
Day 17: A Hobby Of Yours
Day 18: A Place You’ve Never Visited But Want To
Day 19: The First Wedding/Funeral You’ve Been To
Day 20: Someone Who Shares The Same Birthday As You
Day 21: A Place You See Yourself In 5 Years
Day 22: Favorite Website
Day 23: Favorite Boy Name
Day 24: Favorite Athlete From Your Favorite Sport
Day 25: Guilty Food Pleasure
Day 26: Favorite Form Of Exercise
Day 27: Favorite Television Program
Day 28: A Picture Of What You Wore Today
Day 29: Something that inspires you.
Day 30: A Song I Wish I Knew The Words To


Pitkä hiljaisuus. Ahdistusta, maailmantuskaa, ärsytystä. Ehkä tämä ahdistus on sellaista tulevaisuuden pelkoa tai jotain. Kaikki vain tuntuu kaatuvan päälle.

Paikat, joissa olen asunut: tämän hetkinen kotikaupunki ja naapurikaupunki. Itse asiassa asun molemmissa edelleen, mutta sen selittäminen on liian monimutkaista.

Eilinen päivä oli mielenkiintoinen. Meni etäkoululleni tekemään bilsan koetta ja ensinnäkin eksyin väärään rakennukseen (yllätys yllätys) ja sitten vielä melkein myöhästyin pohjatunnilta. Pohjatunnin ja kokeen välisen ajan juttelin yhden tytön kanssa, jonka olen tavannut tasan kerran aikaisemmin ja siitäkin on melkein vuosi jo. Sitten tein sen kokeen ja meni muuten niin perseelleen kuin olla ja voi. -.- Bioteknologia ei näköjään oo mun juttu. Kokeen jälkeen kävin kirjastossa ja vähän shoppailemassa ja kahvilla ja menin sitten kotiin.

Lemppari American Idol voittajista? Heh. Vaikeaa. Fantasia Barrino on aika hyvä, tykkään sen tyylistä ja äänestä. Muista en kauheasti kyllä välitäkään. Täytyy nyt myöntää, etten ole American Idolia pahemmin seuraillut, koska ei vaan jaksa kiinnostaa. Mikään tosi-tv ei kiinnosta. Se on vaan ihmisten riistoa.