Päivän kymmenen faktaa

1. Haaveilen futonista, säkkituolista, divaanista ja kylpyammeesta.
2. Olen viimeisen kuukauden ajan kuunnellut vain ja ainoastaan poppia.
3. Olen viikon aikana lukenut 4 kirjaa englanniksi, ihan huvikseni vain.
4. Olen vähän hukassa.
5. Leikkelin koiralta vähän reippaasti karvoja ja nyt sen jalat on aika kaljut... :S
6. Haluan pitemmät hiukset, että ne saa ponnarille.
7. Btw, värjäsin hiukset viime viikolla punaisiksi, PolyColor sävy 26.
8. Ajattelin ostaa kangastusseja ja kirjoitella hävyttömiä tekstejä farkkuihin
9. Selasin yliopistojen sivuja ja menin vain entistä pahemmin sekaisin. Sosiaaliantropologia? Yeap! Käännöstiede? Absolutely!
10. Kevyesti harmittaa isolla Veellä se, että huomenna tulee jotn työmiehiä aamulla klo 8 ja meen vasta kympiksi kouluun...

Huomenna kouluun, jee! Alkoikin jo tämä sairastaminen tympiä. Ei kyllä kiinnosta mennä matikan tunnille, saati sitten bilsaan, mutta ennemmin siellä kuin täällä. Toivottavasti saan ensi yönä nukuttua, kun viime yönä unet jäi aika vähiin. Viimeisen kerran katsoin kelloa joskus 3 aikaan ja päätin lukea yhden kirjan loppuun. Sitten kävin juomassa vettä ja joogasin vähän. Aamulla 9.30 ylös ja hoitaan mummia. Olosuhteisiin nähden kuiten ihan kiva päivä ollut. Paitsi että läppäristä meni äänet. Onnistuin kai säätään jotain ihan väärin. Huoh, jos vaikka viikonloppuna jaksais katsoa, mikä siinä on vikana. Ja omaan koneeseen pitäis vaihtaa käyttis.

Ärsyttävää, kun synttärit osuu taas keskelle viikkoa. Tällä kertaa torstaille. Pitäisköhän sitä pitää jonkunlaiset pirskeet? Paitsi, että ei ole paikkaa, missä pitää, kun tänne ei voi tuoda ketään. Eikä koiraa saa mihinkään hoitoon siksi aikaa. Porukat on kyllä silloin Ylläksellä, joten jotain vois kehitelläkin. Jos ne ottaa koiran mukaan (which I really hope!)

Oonko koskaan sanonut, että rrrrrrrrakastan Starbucksia? Ai en vai?!










Kuvat on weheartit.comista, of course. Anteeksi muuten tämä ylenmääräinen englannin kielen viljely, mutta olen seikkaillut liikaa chateissä ja katsonut liikaa elokuvia ilman tekstityksiä ja kuunnellut liikaa musiikkia. And what else is not new.

Huoh, enää noin 2,5 kuukautta aikaa kirjoittaa PS. Tuleekohan siitä koskaan valmista? Sen sijaan, että tekisin jotain PS:n eteen päädyn yleensä selaileen Seventeenin sivuja. Kumma juttu. Voi kun oisin jenkki. Tai edes isommassa koulussa. Täällä saa liikaa huomiota osakseen. Eikä täältä löydy tasapainoisia ja normaaleja ihmissuhteita. Tällä hetkellä kyllä kelpais melkein mikä tahansa suhde, etenkin pari sellainen..

Aijjoo, kirjoitin tänään maailman häiriintyneimmäin HOPSin. Voi olla opolla kivaa, kun se lukee sitä. Millähän todennäköisyydellä päädyn opon huoneeseen juttelemaan mukavia? I bet she thinks I'm gone crazy.