Piti kirjoittaa jo eilen, mutta huomasin kellon lähenevän yhtätoista ja piti vielä tehdä saksan yo-vihko, jota sitten väänsinkin sanakirjan kanssa puoli yötä. Toisen puolen kulutin lukemalla kirjaa, kun en saanut unta. Onneksi tänään alkoi koulu vasta puoli yhdeltä. Melkein jopa pysyin hereillä. Oli kiva tehdä saksan koekuuntelua väsymyksestä puoliksi tajuttomana. Kotimatkalla piristyin vähän, pakkasessa yksin kävelyllä on sellainen vaikutus. Lähdin sitten samantien koiran kanssa lenkille vaikka yleensä mennään vasta myöhemmin. Nyt onkin koko ilta vapaata, vaikka saksaa pitäisikin vähän kerrata. As if.

Viimeiset pari päivää on menneet Pinkin seurassa. Sain käsiini Greatest Hits - so far! albumin ja olen ihan onnesta soikea sen takia. Lempparibiiseiksi nousi aika äkkiä Just like a pill, Fuckin' perfect ja Leave me alone (I'm lonely).

Run just as fast as I can
To the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears
And I swear you're just like a pill
Instead of makin' me better,
you keep makin' me ill

(Pink - Just like a pill)

Midnight
I'm drunk
I don't give a fuck
Wanna dance
By myself
Guess you're outta luck
Don't touch
Back up
I'm not the one
Buh bye

(Pink - U + Ur hand)

Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you

(Pink - Leave me alone (I'm lonely)

Made a wrong turn once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life

Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss knowing its all good
It didn't slow me down.
Mistaken, always second guessing
Underestimated, look I'm still around

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like your less then fucking perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel
Like you're nothing, your fucking perfect to me

(Pink - Fuckin' perfect)

Just love them.

Ärmur. Kirjasto on kiinni koko viikon. En tiedä selviänlö ilman joka päiväistä kirjastokäyntiäni. En välttämättä edes lainaa aina mitään, tykkään vaan kierrellä ja katsoa löytyisikö jotain aivan uutta luettavaa. Tällä hetkellä lainauslistalla on sellaiset kirjat kuin Ennen kuin kuolen, Kuin viimeistä päivää, Paperisudet ja pari Cathy Kellyn englanninkielistä romaania. Vähän vastapainoa koeviikon asiapitoisuudelle.

Tämän illan ohjelmassa on pari leffaa (Christiane F - tyttö huumekadulta ja Sisterhood of traveling pants 2), saksan kertausta, pianonsoittoa (porukat lähtee pois hetkeksi!) ja joogaa.

Tuosta otsikosta vielä sen verran, että kirjaimellisesti toteutin tuon koulussa ropo-tunnilla. Oltiin nimittäin ATK-luokass ja desibelitaso oli jotain aivan uskomatonta, kun ropo ei ollut paikalla. :S Häivyin sitten kesken tunnin käytäville vaeltelemaan. Ei siitä kukaan välittänyt. Ei kukaan koskaan välitä.