Done looking for the critics, cause they're everywhere
They dont like my jeans, they don't get my hair
Exchange ourselves, and we do it all the time
Why do we do that? Why do I do that?



Yöllä oli satanut ainakin metrin lunta ja joudin kolaamaan pihaa pari tuntia ennen koulun alkua. Haluan todellakin muuttaa kerrostaloon. Tuli lintsattua sitten "vahingossa" sen inhottavan opettajan tunnilta ja melkein myöhästyin myös seuraavalta, kun oli niin pirun liukasta. Oli kyllä ihan turhaa olla koulussa, kun oli vaan kaks tuntia, joista ekalla en tehnyt mitään ja tokalla tein ensimmäiset viis minuuttia ja sen jälkeen koomasin.

Vähän yksinäistä, kun porukat on lomalla. Yleensä viihdyn tosi hyvin yksin ja suorastaan odotan, että ne häipyy, mutta nyt oon jotenkin kauhean ahdistunut. Ja nukun vielä tavallista huonommin. Vois tietenkin pyytää kavereita käymään, mutta niille pitäis keksiä jotain viihdykettä. Haluaisin vaan puhua jonkun kanssa. Tai kuunnella musiikkia tai maata hangessa ja tuijottaa tähtiä. Kavereiden kiinnostuksen kohteena tuntuu olevan vain juominen tai juhliminen. Edellisen baari-illan jälkeen ei niin kauheasti innosta lähteä ihan heti.

Selailin tuossa taas au pair ilmoituksia ja työkkärin sivuja. En tiedä pitäisikö hakea sinne Pariisin Disney Worldiin kesätöihin. Toisaalta se vois olla ihan hauskaa, mutta haastattelut on Tueussa ja jos sitten lähdenkin au pairiksi. Ruotsissa ois yks kivan oloinen perhe, joka on ottanut yhteyttä, mutta en tiedä voinko heille mennä, kun he tarvitsisivat mahd. pian, kuitenkin viimeistään kesäkuun alusta. Ja mun suunnitelmat on vielä niin auki. Jos selviäis edes kirjoituksista kunnialla. Tavoitteena ois vähintään EEECCC rivi, mielummin tietty ELLMMM. :) Matikasta ois melkein jopa E:hen mahdollisuudet, samoin saksasta, jos jaksan keskittyä siihen niin paljon. Eli siis en.Vähintään yhteen L:ään tähtään.