Ensin jotain positiivista ennen kuin siirryn purkamaan mieltäni. Tänään noin kello 15 lähti hakemus Skotlantiin ja tuloksia odottelen varmaan ainakin pari viikkoa. Vähän kirpaisi, kun piti maksaa £21 (n. 25 €) UCAS:lle, mutta tehty mikä tehty. Nyt alkaa vähän jännittää. Myös Jyväskylään ja Kokkolaan lähti hakemukset tiistaina. Hais siis sellaiseen kuin Degree Program in Nursing. :)

Saatiin tuossa eilen yhdeltä opettajalta harjoitustehtäviä takaisin ja mun lappuun se oli kirjoittanut jotain "teithän tehtävät varmasti ITSE, tarkoitus ei ole kopioida" ja loukkaannuin verisesti. Jumalauta. Väänsin niitä tehtäviä monta helvetillistä tuntia ja sitten tulee tuollaista palautetta. Sama opettaja on muutenkin kyllä aina mun kimpussa (ja muidenkin), joten päädyttiin kotona siihen, että odotan tämän jakson loppuun ja sitten joko a) puhun suoraan sille opettajalle tai b) teen valituksen rehtorille. En aio sietää tuollaista täysin epäasiallista käytöstä. Pitää maanantaina kysellä koulussa, onko muut saaneet samanlaista palautetta vai olenko ainoa.



Kaveri käyttäytyi vähän oudosti. Sain enkun aineen takaisin ja opettaja sanoi, että hän ei siitä mitään virhettä löytänyt ja aika korkeat pisteet siitä kirjoituksissa olisi saanut. Kaveri sitten halusi nähdä sen aineen ja jotenkin tuntuu, että hän suuttui, kun siinä ei ollut mitään virheitä. Kuvittelenko vaan, vai onko se oikeasti niin kilpailuhenkinen?

Porukat lähti lomalle ja oon nyt mummin kanssa kahdestaan. Onneksi uusi lääkitys puree ja harhaisuutta on vähemmän. Jotain psykoosilääkettä se on. kotipalvelusta tulee ruoka, joten mun ei tarvihuolehtia kuin lääkkeistä. En kyllä mikään huippukokki ois ollutkaan. Itselleni joudun kokkaamaan, mutta se on ihan easy homma. :)