Ihana ilma, ei tarvinnut kuin ohuen takin ja t-paidan. Kyllä huomaa, että en ole talvi-ihminen. :D Toivottavasti tällaset ilmat jatkuu, muuten en ala. Piristi kummasti kävellä auringonpaisteessa kotiin takki auki ja silmät kiinni. En muistanut olla yön valvomisen jäljiltä edes väsynyt. Valvominen johtui tietty Oscar-gaalasta, kerrankin jaksoin katsoa sen kokonaan.

Mulla ois ylimääräistä rahaa ja haluaisin käyttää sen itseni hemmottelemiseen, mutta en osaa päättää hankkisinko uusia vaatteita vai kirjoja/leffoja. Vai kenties fifty-fifty. Löysin yhdestä japanilaisesta nettikaupasti tosi ihanan laukun, mutta se pitäis tullata ja menis muutenkin kauhean vaikeaksi. Ehkä tilaankin Ellokselta jotain kivaa. Siellä oli alennuksessa jotain ihania paitoja. ^^ Ja Book Depositorysta pari kauan himoitsemaani kirjaa, kun ne ei peri toimitusmaksuja ollenkaan ja hinnatkin on suht halvat.

Tämä yhtäkkinen rahoissa kieriminen johtuu siitä, että löysin ylimääräisen viiskymppisen. Mulla on siis kaksi sellaista säästö"possua", toinen on sellainen, jonka saa itse auki, toinen sellanen, joka pitää pankissa tyhjennyttää. Oon kerännyt rahaa siihen pankissa tyhjennettävään ja eilen Sisko laittoi jotain kolikoita väärään "possuun" (se on oikeasti kirahvi ^^) ja avasin sen sitten ja ajattelin siirtään ne kolikot siihen oikeaan "possuun" (se on jääkarhu). Siellä oli kuitenkin niiden kolikoiden lisäksi viidenkympin seteli, jonka alkuperästä ei ole mitään tietoa. Kivoja yllätyksiä joskus.

Pitää mennä käymään huomenna pankissa. Aio avata säästötilin, sellaisen, jolle siirrän rahaa silloin kun sitä on siirrettäväksi asti. Jos sais töitä, niin osan palkasta vois pistää suoraan sinne. Ja yo-rahat. En tiedä, mitä sitten loppujen lopuksi niillä rahoilla tekisin, mutta onhan se hyvä olla jotain säästössä yllättäviä tilanteita varten. Tai esimerkiksi tällaisiin juttuihin:


weheartit.com/entry/7536991


weheartit.com/entry/7537112


weheartit.com/entry/7416410

Mistä sen ikinä tietää.