Olen opiskellut tänään ahkerasti, luin tunnin bilsaa, tunnin matikkaa, 2 tuntia saksaa ja tunnin äikkää. Illalla luen vielä tunnin bilsaa, teen loput matikan tehtävät ja luen yhden enkunkielisen kirjan loppuun. Tämähän käy äikän harjoittelusta, eikö vain? Äikästä puheenollen, luin yhden esseen otsikolla "Joko-tai vai sekä-että" ja tajusin, että eihän esimerkiksi mun opiskelusuunnitelmat ole mitenkään toisiaan poissulkevia. Voin opiskella sekä sairaanhoitajaksi että jotain kirjallisuuteen/kieliin liittyvää. Eli musta tuleekin ikuinen opiskelija! Hienoa.

Huomenna tentti, torstaina tentti, perjantaina etätunti ja sitten kaupunkiin viikoksi. Pitää raahata kaikki kirjat mukana, mutta eipä se haittaa. Pääsen shoppailemaan ja rentoutumaan. Toivottavasti.

Tänään tuli Glasgow Unista sellainen tervetuliaspaketti ja mulle selvisi vasta nyt (en oo yhtään tyhmä tai mitään), että se kampus, jolla kirjallisuuden opetus on, ei ole edes Glasgowssa vaan 2 tunnin matkan päässä Dumfriesissa. Ihan huijausta koko juttu. Ei sillä, että sinne olisin kovinkaan todennäköisesti menossa, mutta kuitenkin.

Sanokaa, jos mun jatko-opiskelusekoilut käy hermoille. Kavereita nää jutut ei (yllätys yllätys) kiinnosta pätkääkään, joten puran kaiken tänne.
Hain kesätöitä, toivottavasti jostain irtoaa paikka. Mietin, hakisinko Kuopioon KUA:lle feissariksi. Onkohan sinne vielä hakuaikaa? Pitää katsoa.

Hyvää maaliskuuta! Kyllä se kesä sieltä tulee.

10 asiaa, jotka teen kesällä


1. Muutan kauas pois täältä
2. Käyn festareilla
3. Lomailen ulkomailla
4. Käyn uimassa
5. Pyöräilen Ruotsiin
6. Käyn pitkästä aikaa ratsastamassa
7. Olen töissä (toivottavasti)
8. Käyn ainakin kerran mökillä
9. Tutustun uusiin ihmisiin
10. Päätän, minne meen syksyllä kouluun