Pitkä tauko. Hiljaisuus. Joku voisi luulla, että olen opiskellut niin ahkerasti etten ole ehtinyt edes blogia päivittämään, mutta on väärässä. En vain ole käynyt koneella, that's all. Tänään koin ahaa-elämyksen, kun luin Lapin Kansaa ja siinä oli juttua oman alan löytämisestä. Siinä oli haastateltu Rovaniemen kaupungineläinlääkäriä, joka oli aloittanut eläinlääketieteen opiskelut vasta 26-vuotiaana. Eli siis mulla ei ole sen kanssa mitään kiirettä. Voin opiskella ensin jotain muuta ja jos sitten vielä kiinnostaa, haen eläinlääkikseen ja päädyn unelmatyöhön, käsi kyynärpäätä myöten lehmän sisälle. Been there, done that. Ei muuten mikään maailman ihanin kokemus.

Eilen tein amk-hakemuksen, nyt katellaan tuota yliopistopuolta, josko sieltä löytyis jotain kiinnostavaa.

Jos ei Suomesta irtoa koulupaikka nyt, niin onpahan ainakin varasuunnitelma, tai no kaksikin itse asiassa. Skotlannissa on se Glasun tarjous, jonka ehdot täytän varmasti ja sitten on tää välivuosi au pairina, johon voin aina turvautua. Glasu ei niin hirveesti houkuttele, mutta saapa nähdä, mitä Stirling ja Aberdeen tarjoaa. Jollekin oli jo Aberdeenista tullut offer, joten toiveikkaasti oottelen vastausta. Applicant Portalissa ei vielä ole muuta, kun että ovat saaneet hakemuksen ja se on käsittelyssä.

Kävin muuten vähän shoppailemassa. Kolme paitaa, kaks hametta, kaks laukkua ja kengät. Yhteensä jotain 20 euroa, kun hameen ja kengät sain ilmaiseksi yhdeltä tutulta ja loput on kirppikseltä. Paitsi yhden paidan ostin Seppälästä. Tai se on sellanen pitkä toppi, joka menee mekkonakin.