Eilinen meni koulussa ja orjatyövoimana. Koe meni toivottavasti läpi. Se olikin sitten viimeinen. Vähän kyllä ärsytti, kun menin kouluun ja mentiin kaverin kanssa sitten siihen luokkaan, missä meidän piti tehdä kokeet ja siellä oli sitten myös yhden "oikean" kurssin koe. Kaveri sai oman kokeensa noin vartin sen jälken kun muut oli saaneet omansa, mutta mulle ei annettu koetta ollenkaan. Aattelin sitten, että joo ne varmaan joutuu taas ettiin mun koetta enkä sanonut valvojalle mitään. Puolen tunnin jälkeen kysyin siltä valvojalta, että enkä saa koetta ja se vaan sanoo, että joo käy kysyyn kansliasta. Meen kansliaan ja reksi sanoo, että "oho, sori unohin" ja alkaa penkoon koetta jostain. :D Se valvoja ärsytti mua ihan suunnattomasti, kun se ei sanonut mitään, vaikka näki, ettei mulla ole koetta. Mutta reksin unohtelut ymmärrän ja sitä paitsi se on niiiiiiin kiva tyyppi, että se ei voi ärsyttää ketään. :)

Kohta pitäis lähteä kaverin luokse toisen kaverin synttäribileisiin, mutta ei kauheasti innosta. Ne kuitenkin ryyppää vaan ja ite en voi (enkä halua) juoda, kun joudun syömään särkylääkkeitä ja antibiootteja, kun polvessa on joku tulehdus ja säry on niin pahoja, etten pysty nukkuun. Lääkäri sanoi suoraan, että jos haluan selvyyden ton jalan suhteen, niin yksityiselle vaan, kunnallisessa ei ole resursseja tjt. Ja mistähän kutusta sitä repii rahat yksityisellä käymiseen? Korvaiskohan vakuutus, jos sais osoitettua, että se on vanhasta tapaturmasta johtuvaa? Kylläpäs musta tulee porvari, kun suunnittelen yksityiselle siirtymistä. Hammaslääkärissäkin pitäs yksityisellä käydä, jos vakuutus korvaa.

Lyötiin kaverin kanssa ystävänpäivänä vetoa siitä, pääseekö täällä pyöräileen ennen pääsiäistä ja tiet on sulat, joten nyt se on mulle 20 euroa auki. Mwah.
Ja eilen sain yhdeltä ihanalta ihmiseltä sähköpostia, että se tulee käymään parin viikon päästä ja on Suomessa ainakin mun ylppäreihin asti. Ainakin ne juhlat on nyt pelastettu. <3 Sais se tietty jäädä vaikka koko kesäksi. Se on niitä harvoja ihmisiä, joihin en kyllästy.

Blaah, pakko raahautua pihalle. Onneksi sentään aurinko paistaa!