Hei rakkaat pienet mussukat! Nyt on sellanen voittaja-olo, että parempaa saa hakea. Kirjoitin tänään kolme (3) esseetä valmiiksi ja lisäksi sain oppimispäiväkirjan valmiiksi. Nyt pitäisi vaan alkaa sitten valmistautumaan kokeisiin, joita onkin seuraavan kahden viikon aikana peräti viisi kappaletta. Ekat kokeet tässä koulussa. Anatomian kanssa saakin varmaan tapella ihan tarpeeksi. Se on ihan sukasta. Tai ei anatomia itsessään, vaan se tiukkis opettaja, joka pelottaa mua. Motivaatio vaan on vieläkin hukassa. Pakon edessä teen tehtävät, mutta muuten ei oikein kiinnosta. Koti-ikävä.


KUVA

Perjantaina hyppään taas junaan ja meen kotiin pitkäksi viikonlopuksi. Sitten puolitoista viikkoa ja onkin jo joululoma ja ensimmäinen lukukausi koulua takana. Vielä toinen mokoma ja sitten taitaa suuntana olla toinen oppilaitois. Ala kyllä pysyisi samana, mutta kieli vaihtuisi. Jos siis pääsen pääsykokeistä läpi. Tai on mahdollista siirtyä suoraan.


KUVA

Minkä laisia joululahjatoiveita teillä on? Itse haluaisin hiustenkuivaajan, leivänpaahtimen, pari kirjaa ja rahaa. Joo, oon tylsä ja käytännöllinen.