Olipas helppo päivä koulussa. Ekan tunnin vietin terkkarilla eikä siitä käynnistä paljoa jäänyt käteen. Paitsi, että vasemman käden keskisormi oli koko päivän kipeä, kun siitä otettiin hemoglobiini (joka muuten oli jotain 130...) Ei kauhean kivaa. Painoindeksistä sanoi, että ihanteellinen. Hah. Jotain ihanteellista siis minussakin. Loput tunnit meni jossain ihme ajatustyhjiössä.

Pakkailin tänään tavarat valmiiksi, kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Perjantaina voi tulla vähän kiire, kun koulu loppuu kahdelta ja juna lähtee kolmelta. Pitää vaan sykkeloida (hehe) supernopeeta kämpille, raahata pyörä parvekkeelle ja ottaa kamat ja lähteä käveleen asemalle. Ei tästä oo kun jotain 1,5 kilsaa matkaa, mutta tavaraa vaan on sen verran paljon, että se hidastaa vauhtia.

Päivä 17 – Mieleisin muistoni


En tiedä, onko tämä mieleisin, mutta tällä hetkellä mieleen tulevista paras. Vuosi oli 2009 ja elokuun alkua. Lähdettiin kaverin kanssa aika extempore festarireissuun, otettiin vaan teltta ja reput ja hypättiin bussiin. Perillä käveltiin sellaset neljä kilsaa leirintäalueelle, pystytettiin teltta, käveltiin pari kilsaa festaripaikalle ja riehuttiin siellä monta tuntia. Yöllä käveltiin takas leirintäalueelle ja oltais varmaan nukuttu, jos viereisessä teltassa (tai no sen edessä) ei ois ollut bileet pystyssä. Eli samoilla silmillä koko viikonloppu! Oltiin pihejä eikä haluttu maksaa toisesta yöstä, joten aamulla pakattiin teltta ja reput ja jätettiin ne festarialueella narikkaan. Pitkän päivän jälkeen haettiin kamat, käveltiin keskustaan ja yövyttiin asemalla, missä meitä luultiin ties miksi narkkareiksi. :'''DD


Joo oon normaali hei.