Kun istuin tähän koneen ääreen, tarkoituksena oli kirjoittaa yksi essee, jonka palautuspäivä on huomenna, mutta ohjeet sattuvat olemaan Facebookissa ja mun koneella sinne ei nyt satu pääseen. Päädyin sitten siis tänne Vuodatuksen puolelle, vaikka oikeastaan ei olisikaan aikaa tällaiseen "turhaan". En ota paineita noiden koulujuttujen takia. Teen sitten vaikka yötä myöten niitä esseitä, jos tarvii, mutta en aio kaikkea valveilla olo aikaa käyttää johonkin anatomian tenttiin lukemiseen. Jos feilaan sen, niin sitten feilaan ja meen joulun jälkeen uusiin. Not so big deal.

Ensi viikko on sinänsä aika helppo koulun kannalta, kun ei tarvitse varsinaisesti tunneilla opiskella. On ne kokeet ja sitten yksi tutustumisreissu, ensiapua ja yksi kokeen palautus. Voi siis ottaa ihan rennosti, kun on saanut nuo viimeiset tehtävät palautettua. Oikeastaan varmaan maanatai-iltana voi kääntää aivot pois päältä ja siirtyä lomamoodiin. Mitä nyt kokeissa pitää yrittää ajatella rationaalisesti. Hah.

Tammikuussa alkaa hakuaika Overseas-vaihtoon ja hirveästi tekisi mieli hakea. Jos edes sen puoli vuotta voisi olla. Pitää vaan siitäkin jutella opettajien kanssa. Aattelin myös ottaa ylimääräisenä saksan verkkokurssin, siitä sais helposti opintopisteet. Se on nimittäin joku saksan perusteet eli näin saksan kirjoittaneena en varmaan varsinaisesti oppis siellä mitään, mutta se ei olekaan se pääasia. Pitäs vaan jostain repiä niitä vapaasti valittavia opintoja.

Jotenkin on ollut taas sellainen ulkopuolinen olo. Porukka on kuulemma yhdessä lukenut anatomiaa, tai siis "lukenut", koska puheista päätellen se on mennyt ihan pelleilyksi. Mutta kuitenkin ne on olleet yhdessä eikä kukaan ole pyytänyt mua mukaan. Miksi ei? No ihan sama, jos ei seura kelpaa, niin ei ne sitten ole mun seuran arvoisia! Kun vaan olis joku kaveri oman luokan ulkopuolelta...

Tässä teille tämän päivän jouluiset kuvat. En osannut valita näiden kahden väliltä, joten otin molemmat. :)


KUVA


KUVA