Kävin eilen kamariorkesterin konsertissa. Shocking, tiedetään. Ja kaiken lisäksi jopa nautin kokemuksesta. Mulla oli älyttömän hauskaa ja tein älykkäitä havaintoja (not). Ensinnäkin muusikot on hotteja. Klassinen musiikki on lähinnä varttuneemman väen harrastuksia. Sähköviulusta irtoaa jänniä ääniä. Jotkut muusikot on hauskoja.

Laitoin tuossa hetki sitten risottoa ja mietin taas kerran, miksi sitä sortuu niin helposti syömään jotain valmista tai pelkkää leipää. Ruoanlaitto ei oo niin aikaa vievää ja haastavaa kuin miltä se ajatuksena tuntuu. Ja nytkin mulla on ainakin seuraavaksi kolmeksi päiväksi ruoat, joten ei tarvitse edes ajatella, mitä syö. Pitäis syödä säännöllisemmin ja terveellisemmin, mutta kun on niin hemmetin laiska. Nyt on sentään kaapit niin täynnä ruokaa, että tässä kuussa ei tarvii kaupassa käydä. Paitsi että maitoa pitää hakea.

Löysin yhden kivan sivuston, jolta löytyy aika helppoja ja ennen kaikkea halpoja reseptejä. Oon kokeillut mausteista muna-nuudelipannua, mutta se ainakin oli tosi hyvää. Hyvien ruokien lisäksi löytyy aika mielenkiintosia juomia. :D Dirty mud puddlea kokeilen vielä joskus...