Olo ihan kiitettävän huono, mutta ei johdu kyllä eilisestä. Tai no ehkä siitäkin, mutta pääasiassa flunssasta. :S Nenä vuotaa, ääni on kadonnut ja kurkku on kipeä. Tosi kiva mennä huomenna tekeen koetta. Noh, näillä mennään. Ainahan sitä voi uusia kokeet.

Niin, se eilinen. En mitään kaiken kattavaa selostusta ala kirjottaan, teitä tuskin kiinnostaa, mitä alkuillasta tapahtui. Tai siis ei tapahtunut. :D Otettiin vähän boolia ja tequilaa ja rommikolaa, joka oli sekotettu fifty-fifty, joten se oli hemmetin vahvaa. Jostain syystä päädyin juomaan kahden kaverinkin rommikolat. :D Vartijakin kävi juttelemassa mukavia, kun joku oli valittanut bassosta. Siis yhdeksältä. Ja kaiken lisäksi se basso ei kyllä kuulunut meidän bileistä vaan kolme kerrosta ylempää. Häivyttiin kuitenkin baariin sitten heti kymmeneltä.

Ei meistä päätynyt sinne baariin kuin puolet, mutta hauskaa meillä oli. Käytiin tyttöjen kanssa vähän laulamassa karaokea. Vedettiin muutamat shotit (ainakin salmaria, jekkua ja tequilaa...), enkä maksanut mitään ite. Sitten tanssittiin sellaset 5-6 tuntia eikä tuntunut missään. Taidan loput illan tapahtumista jättää pimentoon, kun ihan ylpeä en tekemisistäni ole, että jakaisen ne kaikkien kanssa. Sorry. :D Sen verran voin sanoa, että kotiuduin neljän jälkeen hyvin riehakkaassa kunnossa, yksin.

Että sellanen lauantai-ilta.

Hei muistittehan käydä äänestämässä!!