En sitten käynytkään kirpparilla eilen, vaikka kaupungilla muuten pyörinkin. Pitää katsoa, jos vaikka huomenna tai tiistaina jaksaisi koulun jälkeen lähteä. Mun lempikirpparille on joku pari kilometriä, mutta se tuntuu jotenkin pitkältä matkalta, kun keskustaan on ehkä kilsa. :D Se tässä kaupungissa onkin parasta. Kaikki on lähellä. Junalle menee kävellä ehkä vartti, kirjastoon vähän vähemmän. Uimahallille/salille menee pyörällä tasan 7 minuuttia. Ja täällä on niin ihanan tasasta! Nimimerkillä ennen kuljin koulusta kotiin 1,5 kilsaa ylämäkeen.

Lupasin niitä kuvia postailla, mutta en ole saanut siirrettyä niitä vielä koneelle, joten joudun taas tuottamaan pettymyksen. Anteeksi. Lupaan parantaa tapani! Katellaan, jos ens viikolla jaksasin lykätä sen muistikortin koneeseen. On kyllä niin paljon muutakin tekemistä. Pitäisi lukea kolmeen tenttiin, käydä salilla, valita vaatteet keskiviikoksi, värjätä kulmakarvat, lakata kynnet, leikkiä tutoria ja kaikkea muuta yhtä jännää.

Ootan keskiviikkoa innolla. Kiva päästä vähän tuulettumaan ja bilettään vähän eri porukalla kuin tavallisesti. Vähän vaan jännittää, kun muu porukka tuntee toisensa entuudestaan ja ite en tunne kuin pari tyyppiä. Onneksi mulla on ihanat kaverit tukena ja turvana. Vaikka ne ehtikin jo kettuilla mulle, että voidaan yhden tyypin kanssa ottaa kisa, kumpi on useamman tyypin kanssa illan aikana. Mikä siinä on, että jätkät saa vaihtaa naista kuin sukkia, mutta jos joku tyttö sortuu samaan toimintaa, se saa heti hutsun maineen? Life is so unfair!

Pitäis tästä lähteä lenkille. Alkaa hiukan ahdistaa, kun oon ollut koko päivän sisälle enkä oo oikein tehnyt mitään. Eikä nyt edes sada niin pahasti kuin eilen. Voin sanoa, että ei ole mikään kovin ihana kokemus, kun sataa räntää korvista sisään. :D