Törmäsin eilen ja tänään yhteen kaveriin, jonka kanssa ei olla oltu missään tekemisissä pariin vuoteen. En ensin edes meinannut tunnistaa sitä, kun se oli leikannut ja värjännyt hiukset. Toisaalta oli kiva nähdä ja jutella pitkästä aikaa, mutta toisaalta tuli mieleen vähemmän kivoja juttuja. Puhuttiin vähän kautta rantain yhdestä yhteisestä kaverista. Oli vähän hassua, kun kumpikaan ei maininnut sen nimeä eikä kukaan ulkopuolinen olis varmaan edes tajunnut, että puhuttiin jostain tietystä ihmisestä. Ihan hyvä fiilis jäi tapaamisista ja puhuttiin vähän, että voitas kesällä nähdä, jos ollaan molemmat tällä suunnalla. En uskaltanut kuitenkaan luvata mitään, kun mun suunnitelmat on vielä niin levällään.


kuva

Sain piristävää sähköpostia yhdeltä opettajalta. Hain tuossa pari kuukautta sitten vaihtoon ja sieltä ehti jo tulla, että sori ei onnistu. Nyt kuitenkin tuli sitten viestiä, että täytäs tää hakemus ja pistetään se sit suoraan sinne yliopistoon. Eli mulla on sittenkin mahdollisuus päästä pois Suomesta hetkeksi. :D Lähtisin ens vuoden alusta ja olisin 3-6 kuukautta. Britessä. Vielä en kuitenkaan uskalla edes haaveilla, mitä tekisin, jos pääsisin. Mun suunnitelmilla kun on tapana mennä suoraan sanottuna vituilleen, jos ehdin innostua niistä.


kuva

Ostin sellasen tussikajalin ja testailin sitä tänään. Se on IHANA. Naureskelen kaverin ja sen äidin Facebook-keskustelulle. Ulkona paistaa aurinko. Koirat haukkuu vähän väliä, kun ne on vähän idiootteja. Kolmas treenipäivä takana. Oon vähän random. Ja inhoan sanaa random, koska se on ihan random.


kuva

Siinäpä tavoitetta kerrakseen. Paitsi ettei tarvii kyllä ettiä mekkoa. :P Ja blogin oon jo alottanu.