Ensimmäinen loman jälkeinen kouluviikko ohi. Menipäs se nopeasti. :D Edessä on viikonloppu ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Voin siis käyttää kaksi kokonaista päivää miettien, mitä puen keskiviikkona päälleni. Voiskin oikeastaan huomenna pyöräillä kirpparille katsoon, jos löytyis joku kiva mekko tai jotain. Ois kiva tietää etukäteen alkuillan ohjelma, että tietäis tarkemmin, minkälaiset vaatteet pitäis olla. Noh, eipä siinä pahasti voi mokata. :)


kuva

Kävin aamulla treenaamassa enne koulua ja kaupungilla pyörähtämässä koulun jälkeen. Nyt illalla aattelin vielä käydä mutkan jossain, mutta saa nyt nähdä, miten tuo sää tästä kehittyy. Jos nousee taas kauhea sumu, niin ei hirveästi innosta lähteä leikkiin hengellään. Tuli jo aamulla kokeiltua sitäkin. Risteyksissä ei nimittäin yhtään nähnyt, tuleeko autoja vai eikö tule. Pari kertaa oli aika lähellä, että oisin ajanut auton kylkeen.


kuva

Yritän seuraavaan postaukseen saada niitä kuvia. Käyn kuvailemassa tuolla rannassa, että ei tuu niin masentavan harmaa postaus. :D Jotenkin vaikea käsittää, että vappuun on enää pari viikkoa eikä kesäloman alkuunkaan ole pitkä aika. Ei varmaan ikinä ole mennyt kouluvuosi näin nopeasti. Vähän stressaa, kun kesäsuunnitelmat on ihan levällään enkä pysty oikein sanoon mitään varmaksi ennen kontrollia. Onneksi sekin on jo parin viikon päästä.


kuva

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. ;) Hyvää viikonloppua murut!