Arinan esimerkkiä noudattaen, miespohdintoja. Tästä voi tulla hauskaa.

LUONNE:

+ Rehellisyys
: Jos homma ei toimi, niin se pitää sanoa suoraan. Pitää pystyä olemaan rehellinen sekä itselleen että toisille. Valehtelua saa kuulla muutenkin niin paljon, että parisuhteeseen sitä ei kaipaa.

+ Luotettavuus: Molemmin puolin pitäisi pystyä luottamaan. En pystyisi olemaan ihmisen kanssa, joka koko ajan epäilisi ja syyttelisi. Luotettavuus on kuitenkin suhteen pohja. Ei tule mitään, jos toinen osapuoli on epäluotettava.

+ Suvaitsevaisuus: Lähipiiriini kuuluu niin erilaisia ihmisiä, että suvaitsemattoman ihmisen kanssa seurustelu ei tule missään tapauksessa kysymykseen. Muiden vakaumusta, etnistä alkuperää jne. pitää kunnioittaa, vaikka muuten ihmisestä ei pitäisikään.

+ Huumorintaju: Itselleen pitää osata nauraa eikä kaikesta saa suuttua, koska muuten ei tule kanssani toimeen. Pidän sellaisista, jotka saavat myös minut nauramaan. Tietty jotkut asiat pitää ottaa vakavasti eli kumpaankaan ääripäähän ei saisi mennä.

+ Itsevarmuus
: Riittää, että toinen osapuoli on epävarma ja olen jo varannut sen osan itselleni, joten miehen täytyy olla itsevarma. :D Itsevarmat miehet ovat HOT. Itsevarmuus ei kuitenkaan tarkoita narsismia eikä itsekeskeisyyttä!

+ Hyvät käytöstavat: Kohteliaisuus on uskomattoman seksikästä. Ei tietenkään tarvitse kohdella kuin jotain haurasta posliiniesinettä, mutta oven avaaminen, laukkujen kantaminen ja kohteiliasuudet on kivoja. Ei saa olla tossun alla eikä tehdä asioita vain miellyttääkseen minua.

+ Sosiaalisuus: Kotona istuskelu on toisinaan ihan hauskaa, mutta mitään erakkoa en huoli. Sosiaalisuus ei kuitenkan tarkoita mitään jatkuvaa bilettämistä, koska myös kahdenkeskistä aikaa täytyy olla säännöllisesti. En ole mikään näyttelyesine, jolla leuhkitaan kavereille.

+ Kunnianhimo: Tavoitteita täytyy olla, pitää tähdätä johonkin elämässään.

- Takertuvaisuus/mustasukkaisuus: En tykkää. En halua, että menemisiäni rajoitetaan. Molemmilla pitää olle myös suhteen ulkopuolista elämää. En aio selvittää joka ainoata liikettäni, joten siihen täytyy vain tottua. Kaikkea ei tarvitse sietää, eli jos joku toinen mies lähentelee, niin en pahastu, jos asiaan puuttuu. Mitään omistusoikeutta on turha edes kuvitella.

- Väkivaltaisuus, liika juominen etc: En halua pelätä. Kukapa sitä haluaisi?

- Snobeilu, ylimielisyys, junttimaisuus, manipulointi...: Raha ei saa olla ratkaiseva asia enkä todellakaan pidä ihmisistä, jotka kuvittelevat olevansa parempia kuin muut. Junteista en pidä, koska olen kuitenkin sellaisten kanssa elänyt koko ikäni.

MUUTA:

Raha-asiat: periaatteessa aivan sama, mutta en ole valmis lainaamaan rahaa jatkuvasti. Toivon tietty, että raha-asiat olisi kunnossa eikä kaikki rahat mene heti kun ne saa.

Työ/opiskelu: en halua seurustella sellaisen kanssa, joka on tyhjän panttina ja tuhlaa yhteiskunnan rahoja yrittämättä edes muuttaa tilannetta. Työttömyys ei ole mikään este, mutta kyllä niitä töitä täytyy etsiä aktiivisesti tai muuten näytän ovea aika äkkiä.

Perhe: hyvät välit perheeseen on suotavat, mutta ei pakolliset. Jos edes yrittää tulla toimeen minun perheeni kanssa, saa ison plussan. Jos vielä onnistuu yrityksessä, on aika ihme tapaus. En kestä mitään mammanpoikaa, aikuisen ihmisen pitää hoitaa itse asiansa. Ei tarvitse haluta isoa perhettä (parempi jos ei halua), mutta ei saa vihata lapsia. Pitää hyväksyä myös perheen lemmikit, koska jos pitää valita mies tai koirat, niin mies saa mennä. Ja koiria minulla tulee olemaan aina.

Vakaumus: ihan sama niin kauan kun ei tuputa sitä minulle. Olen omat vakaumukseni valinnut ja minua on turha yrittää muuttaa.

ULKONÄKÖ:

Ulkonäkö ei ole mikään ratkaiseva asia, mutta en edes väitä, että sillä ei ole väliä. Se on kuitenkin se asia, mihin ensimmäisenä ihmisessä kiinnittää huomiota. Pidemmän päälle luonne kuitenkin painaa vaakakupissa paljon enemmän. Nämä ei kuitenkaan ole mitään välttämättömiä ominaisuuksia, vaan sellaisia, mistä olen huomannut pitäväni.

Minua pidempi, ehdottomasti. En halua vaikuttaa miltään amatsoonilta miehen vierellä, joten lihaksiakin saisi olla. Ei tarvitse olla mikään himourheilija, mutta varsinkin hauikset ja pyykkilautavatsa on hot. Liian isot lihakset ällöttää. Vaaleat hiukset vetoaa minuun enemmän kuin tummat. Jostain syystä ihastun aina sinisilmäisiin blondeihin. Mielellään ei partaa, en tykkää karvaisista miehistä.

Saman ikäinen tai vanhempi
, ei kauhean isoa ikäeroa, koska sitten elämäntilanteet eroaa niin paljon. Ei se ikä niin tärkeä ole, vaan enemmän se kypsyys. Tässä vaiheessa kuitenkin se pari vuotta suuntaan tai toiseen olisi ihanne.

Musikaalisuus on jotain uskomattoman hottia. Kitaristit ja rumpalit varsinkin. <3 Tyhmä ei kuitenkaan saa, se on anteeksiantamatonta. Älykäs ja kiinnostunut asioista, sellainen on ihailtavaa. Kielitaitokin olisi kiva, en pahastu yhtää, jos saan istua sylissä ja joku juttelee vaikka italiaksi. Vähintään enkkua pitää osata, koska haluan matkustaa. Hyvät hoksottimet olisi myös hyvä juttu, ettei vittumaisuuteni menisi hukkaan. Minulla on terävä kieli, joten samalla mitalla saa antaa takaisin.

Haluan miehen, joka uskaltaa näyttää tunteensa myös julkisella paikalla, enkä nyt tarkoita mitään kähmimistä, vaan halailua ja sellaista. Huolenpito tiettyy rajaan asti on myös suotavaa, suojelunhalua saa myös löytyä.

Jos joku tietää jonkun sopivan, niin jättäkää kommenttia. :D Eri asia tietenkin on huoliiko ko. tyyppi minut.