Kaksi ainetta jäljellä eli kaksi kolmasosaa jo suoritettuna. Ehkä tästä urakasta selviää sittenkin. Toisaalta noiden kirjoitusten jälkeen alkaa heti koeviikko ja mulla on kai kolme koetta. Luulisin. Pitääkin pistää niille opettajille sähköpostia noista tehtävistä, että voiko niitä palauttaa vasta kokeen jälkeen. Kun muuten pitää repiä jostain lisää tunteja, että ehtii jossain vaiheessa nukkuakin.


weheartit.com/entry/8012456

Pikkuserkku tulee viikon päästä ja on peräti neljä kokonaista päivää täällä. Se ois tullut jo maanantaina, mutta kun mulla on matikan kirjoitukset, niin se ei halunnut häiritä. :) Ihanaa oikeasti nähdä se, mutta vähän kyllä jännittää. Jännittää ensinnäkin se, miten se viihtyy täällä ja toiseksi se, miten kemiat sopii yhteen, kun se ei ole aiemmin käynyt meillä eikä ole mm. tavannut mummia koskaan. Voi jäädä viimeiseksi kerraksi, kun se täällä käy. Ollaan siis torstaina täällä ja sitten perjantaina mennään kaupunkiin.


weheartit.com/entry/7790683

Tuli kutsu pääsykokeisiin eli 20.4. suuntaan Kokkolaan. Iiks. En tunne kaupunkia kovinkaan hyvin, mutta eiköhän siitä selviä. Pitää ootella paperiversiota, että tietää, pitääkö tehdä jotain ennakkotehtäviä tms. Itella kuitenkin sössii enkä saakaan sitä ollenkaan. :DD Ei ois eka kerta. Kerran paketti jäi välille ja piti sitten soitella perään ja kysyä, että saisko sen mahdollisesti paikalliseen postiin asti. Me no gusta esto.

Asiasta kukkaruukkuun periaatteella: Saan itsetehtyä viiniä lähiaikoina pullollisen. Yksi tutuntuttu tekee viiniä ja se oli antanut sitten tälle tutulleni useamman pullon, joista yksi päätyy jossain vaiheessa mulle. En kyllä ole mikään suuri viinin ystävä, mutta vois pitää kavereiden kanssa jonkinlaiset illanistujaiset ja maistella viiniä. Joo, se vois olla ihan kivaa...


weheartit.com/entry/7913145

Hauskaa viikonloppua murut!