Bilsa kirjoitettu, enää kolme jäljellä: enkku, matikka ja saksa. Easy peasy lemon squeezy. Lisäksi sain kuulla, että ois mahdollista päästä hara-rahalla töihin kesäksi, joten maanantaina täytyy poiketa työkkärissä. Huomenna ei jaksa ja perjantaina ei ehdi. Plus maanantaina voi mennä ilman ajanvarausta enkä viitsi alkaa sinne soitteleen.

Oli muuten ihan jees se bilsa. Osasin jopa vastata kahdeksaan tehtävään, joista yksi oli jokeri. Kyllä se läpi menee! Onneksi keskityin ihmisen biologiaan ja perinnöllisyyteen.

Parin viikon päästä pitäs olla talkoissa. Ensin on joku soppatykki tsydeemi, enkä oo varma tarvitaanko mua siellä, mutta sitten huhtikuun alussa on sellanen vaalitilaisuus, johon lupauduin muutamaksi tunniksi jakamaan kahvia. Ihan kivaa se on, tulee varmaan tuttua porukkaa. Tai ainakin tutut ehdokkaat. :) Tämän kuun lopussa oli muistaakseni joku nuorten vaalipaneelikin, mutta en tiedä ketä sinne tulee tentattavaksi. Pitää varmaan sielläkin pyörähtää, jos meiltä on joku. Oon nyt yrittänyt olla vähän aktiivisempi nuorisopiirin suhteen ja piirikokoukseenkin aattelin mennä, jos vaan saan kyydin järjestettyä.

Ehkä sitä vois vaikka lueskella vähän sitä englantia ja ehkä jopa matikkaa. Lasketaanko Breaking Dawnin lukeminen opiskeluksi? :D