Kävinpäs tuossa aamulla tekemässä saksan kokeen ja ainakin tällä hetkellä tuntuu, että se meni ihan perseelleen. No ihan sama. Voin toivoa, että se menikin oikeasti tosi hyvin. Niin mulle yleensä käy. Ja jos kokeen jälkeen tuntuu, että se meni hyvin, niin se ei todellakaan oo mennyt hyvin. Tuloksia ootellessa voin saada minihermoromahduksen joka toinen tunti. Ei ihme, että pulssi on 80 kieppeillä, koko ajan kauhea stressi ja ahdistus. Hyi, kävin vielä tyhmä lukemassa mitä kaikkea korkeasta sykkeestä voi aiheutua. Mm. pidemmän päälle saattaa aiheuttaa sydämen laajentumista. :S Hieman juuri pelottava ajatus.

Vielä neljä koetta jäljellä, matikka, uskonto, biologia ja espanja. Viikonloppuna ei kyllä tuu lukemisesta mikään, koska lähdetään kaverin kanssa naapurikaupunkiin juhlimaan. Ihanaa, pitkä viikonloppu. Perjantaina vaan koe, jossa menee ehkä tunti ja maanantaina alkaa koulu joskus yhdeltä.

Haaveilin tässä uusista hiuksista. Pitää vähän kasvattaa näitä ja sitten värjään blondiksi. Haaveilin myös muista jutuista, kuten nenäleikkauksesta (no en oikeasti) ja 2000 euron lahjakortista johonkin kivaan vaatekauppaan. Tai joku vois samantien viedä mut toiseen todellisuuteen kiitos.



Tänään näkyi kivasti tähdet. Harmi kun en löydä muita kuin Otavan, Pohjantähden (ja sen avulla Pikku Otavan) ja Orionin. Etänä ois mahdollista opiskella tähtitiedettä, mutta en saa sitä mahtumaan mun lukujärjestykseen mitenkään.



Kuten jo sanoin, viikonloppu menee juhliessa. Ja tanssiessa. Huomenna zumba, perjantaina salsaa ja lauantaina parin tunnin showtanssin intensiivikurssi. Olen oikeasti hulluna tanssimiseen ja todella onnellinen siitä, että olen perinyt molemmilta vanhemmilta hyvän rytmitajun. Siitä on niin paljon apua.



Alle kaksi kuukautta aikaa saada UCAS-hakemus valmiiksi. Ja tammikuun alussa alkaa AMK-haku englanninkielisiin koulutusohjelmiin. Hui kauhistus. Onneksi pääsykokeet on mulle jo ihan tuttua puuhaa.



Tuosta kuvasta tulee niin mieleen Joulupukin pajakylä Rovaniemellä. Se on oikeasti ihan kiva paikka, vaikka mielettömän kallis onkin. Nyt siellä on se ihana kahvila, jossa tehdään käsin suklaakonvehteja. Nam. Siitä tulikin mieleen, että haluan käydä Pentikillä.

Rakas Joulupukki, tuo mulle
1. lisää lunta!
2. espanjan kirja
3. noin 300 muuta kirjaa, joita himoitsen
4. lentoliput jonnekin kauas. Lontoo riittää.
5. uusi mp3-soitin
6. rommia
7. jotain, mikä auttais päättään, mihin haen
8. lukuintoa lukuloman varalle
9. posiitiivinen asenne
10.



Kyllä kannettava dvd-soitinkin kelpaisi. :)

Rommista tuli mieleen, että mulla on jääkaapissa pullo kokista enkä tiedä, mitä tekisin sille, kun en pysty itse juomaan sitä. Iskän piti ostaa mulle rommia, mutta se ei sitten ostanutkaan. Jos siihen sekottais kirsikkamehua, niin oiskohan se juotavampaa? Pitää kokeilla.