Jotenkin tuo sopi tämän hetkiseen tilanteeseen liiankin hyvin. :D

Tämän viikon kun jaksaa tarpoa koulussa niin sitten pääsee LOMALLE! Yippiyayee. Vähän niin kuin olis kesäloma keskellä talvea. Tosin vähemmän kivaa. Ja todennäkösesti vähän lyhyempikin kuin kesäloma. Anyways, kaipaankin jo taukoa opiskeluun ja näihin ihmisiin. Porukalla alkaa vähitelle mennä hermot toisiinsa ja varsinkin eräät vetää kauheeta stressiä pikkujutuista. Not my problem.


KUVA

Mun musiikin kulutus on taas pompannut pilviin, mistä lie johtuu. Nyt kuuntelussa on ollut älyttömän paljon kantria (Hunter Hayes <3) ja sitten Spotifysta kuuntelen Glee-musiikkia. Myös vähän vanhempia suosikkeja on tullut taas kuunneltua. Rasmuksen ekoja levyjä varsinkin on kiva fiilistellä. Ja kaikkia ihania biisejä, joihin liittyy joku (yleensä sekopäinen) muisto. Kuten esimerkiksi Apulannan Reunalla. Joka kerta, kun kuulen ko. biisiä, hymyilen kuin heikkopäinen. Ei sitä pysty oleen hymyilemättä. Se muisto on niin hyvä. <3


KUVA

Kaukokaipuu vaivaa taas. Haluan reissuun. Nyt. Ja jopa tiedän, minne haluan. Britteihin, mieluiten LONTOOSEEN. Käy kyllä muutkin, esim. Manchester tai Liverpool. Tai miksei Edinburgh. :D Point being, tahtoo Britteihin mahdollisimman pian. Valitettavasti en näillä näkymin ole sinne suuntaamassa lähikuukausina, koska a) oon toukokuussa lähdössä Baltian kierrokselle, b) olympialaisten takia Lontoo on ihan sikakallis kesällä ja c) meen sinne ehkä vuoden päästä. Ehkä. Tai sitten Irlantiin. Tai Jenkkeihin. Tai Saksaan. Riippuu siitä, mitä itse ja lautakunta päättää.


KUVA


KUVA

Näin juuri.

Minäkin nyt sorrun ja anelen polvillani kysymyksiä. Kysykää ihan mitä vaan, vastailen viikonloppuna! Mitä enemmän kysymyksiä, sitä parempi. :)