Toivotonta yrittää edes saada joka päivä kirjoitusaikaa. Matikasta tulee joka ikinen päivä 10 tehtävää läksyksi ja siihen päälle saksan läksyt (yo-vihko, sanat, aineet etc.) Ja minä kun ajattelin, että tämä jakso on helppo, kun ei ole kuin 2,5 kurssia. HAH. Joululomaksikin uhkasivat antaa läksyjä.

Vinkki #13: Tämän näin joku vuosi sitten Suuressa Käsityölehdessä (muistaakseni). Tarvitaan vaan lankaa ja kärsivällisyyttä. Eli siis langasta on tarkoitus tehdä erilaisia eläimiä, vaikka jokaisella kaverille heidän persoonallisuuksiinsa sopivat. :)

Vinkki #14: Levylle poltettuna kaikki lempibiisit tai miksei jotain ihan uuttakin. Itse sain kaverilta synttärilahjaksi sellaisen kokoelmalevyn, johon se oli kerännyt sellaisia biisejä, jotka liittyy johonkin meidän yhteisiin hetkiin. Niitä on kiva muistella silloin, kun tulee ikävä (eli aika usein, kun nähdään vaan pari kertaa vuodessa).

Huh. Tämä lahjavinkkien keksiminen alkaa käydä työstä. :)

Lueskelin syömishäiriöistä kertovaa juttua ja vastaan tuli sellainen kuin EDNOS eli epätyypillinen syömishäiriö. Sitten piti googlettaa syömishäiriöiden oireita ja Wikipediassa EDNOS:n oireiksi sanotaan:

  1. Ruoan ajattelu
  2. Ei vastaa anoreksian, bulimian tai muun tunnetun syömishäiriön tarkkaa kuvaa
  3. Syöminen ja ruokaan liittyvät tuntemukset ovat häiriintyneet
  4. Henkilö saattaa esim. vuoroin paastota, ahmia tai syödä aivan normaalisti
  5. Fyysiset perusteet eivät sovi mihinkään tunnettuun syömishäiriöön

1&3 ja ehkä 4 pätee mun kohdalla. Tiedostan kuitenkin itse tämän "ongelman", joten ei kai mulla syömishäiriötä voi olla?