Käsi pystyyn, jos ärsyttää, kun kaverit pyytävät peittelemään jälkiään. Oli sitten kyse opettajille valehtelusta ("Sillä tuli huono olo") tai jostain ihan muusta. Tällä kertaa kyse oli siitä, että kaveri soitti ja sanoi, että pistää soitonsiirron mun puhelimeen ja jos sen vanhemmat soittaa, niin mun pitää sanoa, että se on suihkussa/ulkona/jotain vastaavaa, vaikka se oli oikeasti menossa yhden toisen kaverinsa luokse tapaamaan yhtä tyyppiä. Se oli sanonut vanhemmilleen nimittäin, että se tulee meille yöksi. En tiedä, miksei se voinut kertoa totuutta eikä oikeasti kauheasti edes kiinnosta.

Uuh, se on sitten vuosi 2011. Huomenna alkaa viimeinen lukukausi lukiossa. Ja heti ensimmäisellä viikolla lintsaan yhden päivän. Meen keskiviikkona kaupunkiin enkä todellakaan viitsi mennä perjantaina kouluun, kun sitten lauantaina pitäis kuitenkin suunnata takas kaupunkiin, kun kaveri juhlii synttäreitään.

Sain vihdoin suunnilleen päätettyä, mihin haen nyt keväällä. Jyväskylään, Rovaniemelle, Kuopioon ja Helsinkiin. Toisaalta toivon, että en pääse kumpaankaan niistä, joihin haluan oikeasti. Voisin sitten lähteä vuodeksi leikkimään au pairia ulkomaille. Pari perhettä on jo ottanut yhteyttä. Kerron sitten tarkemmin, jos jotain varmistuu. Pitäkää peukkuja! :)