Matikan preliminääri kunnialla suoritettu. Enää enkku jäljellä. Ja perjantaina tekstitaito. IIIIIIIKKKKS. Pitäisi käydä sopimassa kahdesta itsenäisestä kurssista. Mulla on siis tässä jaksossa vielä 4 kurssia, joista yks on etänä ja kaks teen itsenäisenä. Sitten ois vielä yks kuviksen kurssi, mutta siitä en oo vielä sopinut sen opettajan kanssa. Onneksi se on aika reilu tyyppi. Huomenna piti olla espanjan tunti, mutta se peruttiin, kun ihmisillä on vielä kokeita/palautuksia. Noh, saanpahan nukkua tunnin pidempään.

Kävin tuossa kaverin luona kahvilla ja suunniteltiin bussimatkalle juomapelejä. Siis kun lähdetään penkkareiden jatkoille ja bussimatka kestää reilun tunnin.

En lähdekään sitten Ruotsiin töihin. Tilanne molemmissa päissä on vähän huono, joten pistin viestiä, että ei tuu mitään. Porukat on lähdössä kesällä pariksi viikoksi Rukalle, joten jonkun on otettava vasttuta ja jäätävä kotiin. Helvetti, että mua ärsyttää. Kysynpähän vaan, miksei esim. mun veljet voi tulla kotiin silloin? Toisella on loma just silloin ja toinen on ehkä koko kesän lomalla. Jos saan paljon rahaa ylppärilahjaksi, pistän takuuvuokraan tarvittavan summan säästöön ja lopuilla lähden reissuun. Yksin.

Jos sitä vaikka kohta menis nukkuun. Makoilis sängyssä ja suunnittelis penkkariasun koristelua ja asua jatkoille. Jatkot on paikassa, jonne pitäis tulla kahden naapurikaupunginkin abit, joten siellä voi olla hauskaa. Entisen koulun tyypit tulee ainakin. <3

Hey, kohta on ystävänpäivä! Aiotteko jotenkin juhlistaa sitä vai onko se turhaa kaupallista hapatusta?


http://weheartit.com/entry/3757903


weheartit.com/entry/4218515


weheartit.com/entry/3012365