Buena sera!

Terkkuja Bolognasta. Voisin jaada tanne asumaan. Anteeksi muuten tuo pitka hiljaisuus, hukkasin itseni Etela-Italiassa ja unohdin kokonaan internetin ihmeellisen maailman. Napoli on nahty, kaytiin kattoon Pompeiji ja chillailtiin. Kiiiiiiiitos Minttu seurasta! Napolista saa alyttoman hyvaa pitsaa, parempaa kuin missaan muualla! Ancona oli super bella. Sielta loytyy upeaa arkkitehtuuria, paljon taidetta ja mukavia ihmisia seka RUOKAA. Italiassa ruoka on ihan toista luokkaa kuin Suomessa. Nam. Ravenna ei oo yhtaan sen huonompi paikka, varsinkin Rocca Brancaleone oli kaunis. Mutta nyt siis oon Bolognassa, mista loytyy mm. maailman vanhin yliopisto (on muuten hieno....)

Reissu alkaa olla lopuillaan, ylihuomenna suunnataan Venetsiaan viettaan viimeiset paivat ja sitten mina lennan meidan iki-ihanaan paakaupunkiin, kun taas Alexin matka jatkuu junalla Muncheniin. :'( Noh, taytyy nauttia naista viimeisista paivista sitten koko vuoden edesta. Tai jotain. Ajatus opintolainalla maksetusta Saksan matkasta on kylla yllattavan houkutteleva.

Ai joo, sellanen pikku juttu kavi, etta mun kamera varastettiin, joten valitettavasti reissukuvat jaa nyt saamatta. Harmittaa ihan hitusen, varsinkin kun samalla me 4 gigan muistikortti ja upouudet aurinkolasit. Onneksi ei sentaan puhelinta viety! Tai passia. Eka kerta, kun multa jotain pollitaan, joten olihan se jo aikakin.

Mutta joo, nyt suuntaan hotellille. Tai siis hotellin baariin! Ciao bellas!