Tänään S on ollut reipas ja käynyt juoksemassa puolen tunnin lenkin JA pyöräillyt ympäri kaupunkia ylitellen katuja kuin mikäkin reikäpää. Lisäksi oon lukenut 2 kirjaa, ostanut housut (kokoa 152 cm!!! ) ja juonut ihanaista Starbucks kahvia. Olenko ikinä sanonut, miten paljon rakastan Starbucksia? Ja nyt mun elämä on pelastettu, kun Suomesta saa 5 erilaista tähtitaalaa. Namskis. Kahviaddiktin paratiisi.

En käynyt siellä työhaastattelussa vaan peruin sen, kun selvisi yhtä jos toistakin. Sne sijaan oottelen kahdestra paikasta vastauksia ja jos mitään ei kuulu, niin meen työkkäriin alan järkkään sitä harjoittelua. Sinänsähän se ois paras, koska voisin mennä kaupungineläinlekurille ja työaika ois 30-40h/viikko eli ois koko päiväksi töitä ja viikonloput kuiten vapaat. Ja rahaahan siitäkin tulee, vaikkakin ihan minimaalisesti. Toivottavasti ens kesänä on pikkusen helpompi saada töitä.

Ens kesästä puheen ollen, haluan reilaamaan. Jos vaan pääsis sinne amkiin ja vois tehdä osa-aikatyötä ja/tai keikkaa. We'll see.

Pidänkin yksien yo-juhlien sijaan kahdet. Mun serkku ilmoitti juuri, että se ei varsinaisena päivänä pääse, joten ne tulee jo edellisenä viikonloppuna. :) Kiva, että edes tulevat! En kyllä antais ikinä anteeksi, jos ne tekis taas oharin. Muuten juhlat ei innosta yhtään, vaikka rahaahan siitäkin saa. Siis lahjaksi. Toivottavasti saan myös jonkun stipendin. Mun veli sai yli tonnin, kun se pääsi ylioppilaaksi. Eipä siitäkään rahasta oo kyllä mitään enää jäljellä, se meni saman tien johonkin teknisiin vempeleisiin.

Oon tällä viikolla käyttänyt 3,5 euroa vaatteisiin ja ostanut siis housut ja kaks paitaa kirpparilta. Nyt yritän löytää kivoja farkkushortseja, mutta ei ainakaan kirppiksiltä löytynyt. H&M:llä ois yhdet ihanat, mutta ne maksaa pari kymppiä. Tosin saan 10 euron lahjakortin sinne, joten ehkäpä raskin jopa ostaa ne. :D Får se nu.

Nyt meen nukkumaan.