Se on ohi nyt sitten. Saksan kirjoitukset oli ihan kivat, en ole uskaltanut abitreeneistä oikeaa riviä vielä katsoa. Luulen, että osasin asiat aika hyvin. Jopa aineet meni ihan jees, ei tullut käännösongelmia eikä mitään muutakaan. Lähdin kyllä heti 12 jälkeen, että en sitten tiedä tarkistinko tarpeeksi hyvin. Toivottavasti tarkistin ja saan hyvän arvosanan. Enkun alustavan sain tietää just ennen kirjoituksiin menoa. L:nä se lähti ja toivottavasti pisteet pysyy siellä 270 yläpuolella. Ainoastaan yksi oli saanut paremmat pisteet kuin minä ja sekin sattui olemaan mun kaveri. :)

Teen tässä samalla espanjan tehtäviä, joten kirjoittaminen on vähän hidasta. Lintsailin tänään tunneilta ja vasta jälkeen päin selvisi, ettei espanjan tuntia edes ollut, joten en jäänyt mistään paitsi. Kerrankin kävi tuuri. Siispä palkitsen itseni tästä(kin) hyvästä kuumalla kaakaolla ja vaniljajäätelöllä. Kadehtikaan. :)

Huomenna tosiaan vaalipaneeliin kysymään tiukkoja kysymyksiä, keskiviikkona pikavisiitti koululla ja torstaina eläinlääkärille. Siis koira, en minä. Työkkärissäkin pitäisi käydä, mutta kun ei huvita. Sen sijaan huvittaa lmao Damn You Auto Correct -sivuston vuoksi. Sieltä oppii kivoja lyhenteitä, kuten tuo lmao. Niillä on hyvä ärsyttää ihmisiä. No ei. En oo niin ilkeä. Kai.

Nyt saunaan ja sitten sitä kaakaota!