Olipas pitkä hiljaisuus. Tulin tänään kaupungista kotiin neljän ihanan rauhallisen päivän jälkeen. Perjantaina käytiin ystäväisen kanssa vähän juhlimassa ja olihan se ihan kivaa, vaikka fiilikset lässähtikin, kun siellä sattui olemaan yksi yli-innokas ulkomaalainen heppu, joka ei käsittänyt, että haluan, että se pitää näppinsä erossa musta. Ahdisti. Ja jalat kuoli monen tunnin tanssimisen takia. Perjantaina lintsasin aamulla vahingossa uskonnon kokeesta, kun heräsin yli tunnin myöhässä. Uusintaan siis.

Lauantaina käytiin joulunavajaisissa, mutta siellä oli niin paljon ihmisiä ja niin kylmä, etten viitsinyt kauaa siellä hillua. Sunnuntai kului shoppaillessa ja sukulaisten luona. En kyllä edes ostanut muuta kuin kirppikseltä IHANAN laukun kahdella eurolla. Suomalaisessa kirjakaupassa kävin katsoon, mitä kirjoja pitää varata kirjastosta. :P

Katselin myös sellaisia kivoja ohjelmia kuin Fry & Laurie Reunited ja Russell Howard's Good News. Ihan huippuja. Stephen Fry on yksi hauskimmista brittikoomikoista. Ja Russell on IHANA. Mulla on joku heikko kohta brittien suhteen. Se aksentti, se aksentti. Skottiaksentti on kyllä vielä parempi.

Vielä pari koetta ja sitten alkaa laiskottelu. En aio tehdä mitään ennen joululomaa. Paitsi ehkä ostaa matikan kirjan. :D Jos jaksan. Eihän tässä enää ole kuin pari viikkoa jäljellä. Ensi viikolla olen peräti yhtenä päivänä koulussa, kun maanantai on vapaa ja keskiviikkona lähden taas kaupunkiin hillumaan. Pitääkin muuten hankkia ensi jakson lukujärjestys, kun muistelin, että mulla ois keskiviikot vapaata. Mutta nyt siirryn katselemaan Rillit huurussa, kun siinä on se suomi jakso tänään.