Aiemmassa postauksessa oleva kuvani sai Facebookissa kommentteja kavereilta ja sisältö oli suunnilleen se, että mun pitäis meikata useammin. Niinpä oon joka aamu tällä viikolla (ehehehehee) meikannut kouluun ja eilen siitä vielä kuuli kehuja. Tänään ei enää tippunut, mutta enpä sitä odottanutkaan. :D Muutenkin tää alkuviikko on ollut ihan kiva. Sain palautettua esseen ajoissa ja se meni jopa läpi. Tosin kaks puolosena tuli takasin, mutta who cares niin kauan kun menee läpi! Täytyy kyllä myöntää, että omasta mielestäni ko. essee oli lähinnä takapuolen pyyhintään sopiva, mutta en vaan jaksanut nähdä vaivaa.

Huomenna lähdetään kavereiden kanssa viihteelle. Ensin mennään yhden kaverin luokse ottaan pohjia ja sitten baariin, kun meillä on siellä koulun aloitus bileet. :) Vähän vaan huono ilta bilettää, kun seuraavana aamuna pitäis olla kahdeksalta freesinä koulussa. Mutta jos sitä samoilla silmillä menis kaks päivää? Onneksi on torstaina vaan pari tuntia, että voi sitten mennä nukkuun kämpille niiden jälkeen. Vähän jännittää lähteä tuolla porukalla baariin, kun en tosiaan tunne niitä vielä kauhean hyvin. Mutta toivottavasti meillä on hauskaa!


http://weheartit.com/entry/15615107


Postauksen otsikko on mun tämän hetken suosikkibiisi. Oon ihan lääpälläni kantriin, taas vaihteeksi, ja tätä tulee popitettua vähintään se 2-3 kertaa päivässä. Toinen äärettömän hyvä kantribiisi on My Kinda Party.


weheartit.com/entry/4340962

Tää ja ens viikko vielä (yhteensä kai 5 päivää) koulua ja sitten on LOMA. Ihanaa. Pääsee vähänksi aikaa parempien ruokapatojen ääreen. :DD


weheartit.com/entry/15615459

Hauskaa alkanutta lokakuuta kaikille!

p.s. Tänään on X:n syntymäpäivä. Muistin sen, onnittelin Facebookissa eikä tuntunut miltään. Se on hyvä merkki, eikö vain?