Kävin vähän shoppailemassa, kiertelin kaupungilla yli 3 tuntia ja jopa ostin jotain. Kontista mukaan tarttui farkut ja kaksi paitaa ja Ginasta toppi. Yhteensä kaikki alle 15 euroa. En ole varmaan muistanut sanoa, että olen vaativa shoppailija. Olen yrittänyt viimeiset kaksi kuukautta löytää talvitakkia, mutta mistään ei löydy oikeanlaista. Anttilassa oli yksi kiva, mutta se makso jotain 50 euroa, joten ei todellakaan sovi mun hintaluokkaan. Eikä se kuitenkaan ois kestänyt sen hinnan edestä. Noh, ehkäpä sitä joskus vahingossa törmää hyvään takkiin. Hope so.

Näin eilen sen Prinsessan ja täytyy sanoa, että se oli pettymys. Ei kerrottu tarpeeksi taustoja ja se jäi ihan kesken. Just ton takia en tykkää suomalaisista leffoista. Se, joka löytää yhdenkin kotimaisen elokuvan, josta tykkään, on aika hyvä. Seuraavaksi pitääkin sitten testata Napapiirin sankarit. :) Toivottavasti edes se on katsomisen arvoinen.

Kevään Lontoon reissu on 80 % varma. Ensin bussilla Luulajaan, sieltä junalla Tukholmaan, sieltä lento Lontooseen ja kentältä bussilla keskustaan. Helppo juttu. Lennot maksaa vähän yli 300 kruunua ja junaliput 450 kruunua, joten se tulee aika paljon halvemmaksi kuin lentää Helsingistä tai Tampereelta. Nyt pitää vain saada jostain rahaa. Opintotuesta see onneksi säästöön jonkun verran ja onhan tässä vielä joulu ja synttärit ennen sitä. Pitää vain muistaa vihjailla sukulaisille. ;)

Sain maanantaina espanjankirjan. Seuraava tunti on vasta maanantaina, mutta oon lukenut jo koko kirjan läpi. Hitsit, kun en ole aikaisemmin käsittänyt katsoa noita verkkokursseja. Oisin voinut lukea koko lukion ajan espanjaa. Nyt on kuitenkin myöhästä vikistä. Onneksi kakkoskurssi on vielä keväällä. Tänään ois tarkoitus kirjoitella PS ja HOPS, niin saa nekin alta pois ja voi lähettää UCAS hakemuksen. Se kyllä maksaa jotain 30 puntaa kai. Jos sitä vaikka iskän luottokortilla.

Kirjoituksen otsikko muuten tulee kirjasta, jonka luin vasta. Suomenkielinen nimi on Bonusraita, mutta alkuperäinen nimi on tuo Audrey, wait! Suosittelen. :)