Hei olen Sani ja mua suoraan sanottuna vituttaa! Oli kavereiden kanssa puhetta tuossa ennen joulua, että vietetään uusi vuosi yhdessä, kun kerrankin ollaan kaikki samalla paikkakunnalla. Oli tarkoitus, että mentäs porukalla "bilettään" ja pidettäs kunnolla hauskaa, mutta tänään sain kuulla, että niitä ei kiinnosta. Voi hemmetti. Eipä siinä mitään, oon sitten yksin kotona enkä tee yhtään mitään. Porukat on poissa, naapurit ei varmaan ammu raketteja enkä ole tervetullut kenenkään luokse. Että hyvää uutta vuotta vaan. Miksi tässä aina käy näin? Puheet on niin suuret, mutta kun pitäis jotain tehdäkin, porukka katoaa. En jaksais aina olla se, joka järjestää kaiken.


KUVA


KUVA

Haluan pois. Siis Suomesta. Matkakuumetta lisätäkseni voisin kertoa lempipaikoistani.

Hyde Park


KUVA

Yksi Lontoon suurimmista puistoista. 137 hehtaaria upeaa luontoa ja mahdollisuus mm. ratsastaa Rotten Rowlla. Puistosta löytyy myös Speaker's Corner, jossa kuka tahansa voi sunnuntaina pitää puheen haluamastaan aiheesta. Hyde Parkissa järjestetään myös konsertteja ja ensi kesän olympilaisten lajeista triathlon ja open water swimming (avovesiuinti?) pidetään siellä. Itse tykkän Hyde Parkista, koska se on niin iso ja tuo luonnon keskelle kaupunkia. Miksi Suomesta ei löydy vastaavaa?

Alexanderplatz


(c): Sani

Keskellä Berliiniä on aukio, jota paikalliset kutsuu nimellä Alex. Aukiolta löytyy mm. Fernsehturm (televisitorni) ja Weltzeituhr eli maailmankello. Kuvassa oleva Kansojen ystävyyden suikulähde sijaitsee Alexanderplatzilla, Galeria ostoskeskuksen edessä. itse asiassa kuva on muistaakseni otettu ko. ostoskeskuksen vieresyä. Alexista tykkään, koska se on keskeisellä paikalla ja siellä on kiva katsella paikallisia ihmisiä. Ja jos ulkoilma kyllästyttää, voi käydä vähän shoppailemassa! :)

Camden


KUVA

Ehkä Lontoon paras kaupunginosa. Camdenistä löytyy Camden Marketsin lisäksi paljon pubeja, joissa on suuri mahdollisuus kuulla alternative musiikkia. :P Markets kannattaa tsekata, sieltä löytyy uskomatonta tavaraa. Varsinkin vaatteita on paljon ja kohtuu hinnalla.

Ookkei, nyt loppui energia. Jatkan paikkojen esittelyä joskus. Toivottavasti! Nyt taidan jatkaa Adelen kuuntelua ja lukea tuon kirjan loppuun.