Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.


Tunnustuksen säännöt:
- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle
- Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
- Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen!

KIITOS ARINA JA SUPERNOVA!


Tunnustuksen minulta saavat Birdie, Imperia, Samantha, Marsa ja Heke. :)
* * * * * * * * * *

Taustalla soi Voice ja edessä avautuu näkymä puistoon, jossa on ylättävän paljon ihmisiä liikkeellä. Tämän kirjoitettuani keitän teetä ja menen parvekkeelle nauttimaan ihanasta kevätillasta. On kiva olla taas omassa kodissa, omien tavaroiden ympäröimänä. Katsoa omaa teeveetä, istua omassa säkkituolissa, makoilla omalla sängyllä. Vähän tietty menee aikaa totutella olemaan taas yksin, mutta eiköhän tämä tästä. Oon kuitenkin iso tyttö jo. :)

Huomenna pitäisi käydä kaupassa ja kirjastossa. Ehkä käyn jossain kahvilla tai menen vaikka jonkun kaverin luokse, jos oon oikein hurja. Pyörä vain pitää raahata alakertaan. Oisin tehnyt sen jo tänään, mutta meidän hississä on selvästi sattunut ruokaräjähdys. En tiedä mitä sikoja täällä on asunut pääsiäisen aikaan, mutta hissi on tosiaan niin sotkunen, että minä en astu sinne jalallanikaan! Siellä on kaljapulloja, ketsuppia ja nakkeja. Aivan. Nakkeja. Hississä. Hilpeetä. Pulloja on rikottu ympäri rappukäytävää ja joka paikka haisee ihan kaljalle. Onneksi huomenna käy siivooja. Käy sitä kyllä sääliksi. Sen pitäisi saada jotain vaarallisen työn lisää.

Taidankin ottaa kameran ja käydä vähän fokoskräpsäilemässä pitkästä aikaa. Saatan postailla niitä kuvia sitten tännekin jossain vaiheessa. :)