Kävin zumbaamassa ja ryntäsin sieltä suoraan Lions Clubin kokoukseen puhumaan jotain tyhjänpäivästä. Oli kiva olla siellä ihan hikisenä, kun äijillä oli puvut päällä. :DD

Tänään ärsytti mm. kaikki. Kaupassa ärsytti, kun ihmiset ei voi laittaa ostoskärryjä takasin silleen jonoon. Zumbassa ärsytti, kun unohdin tukisiteen ja ohjaaja oli ylipirteä. Koulussa ärsytti, kun kaveri valitti, etten oo maksanut VIELÄKÄÄN sille bensoja. Se kuulemma tarvii ne rahat mahd. pian, vaikka sillä on lähes nelinumeroinen summa tilillä. Tietokone ärsytti. Yritin vääntää powerpoint-esitystä kissojen jalostuksesta. Koulussa ärsytti myös se, että sain tietää tässä vaiheessa, että ennen yo-kirjotuksia pitäisi palauttaa vielä yksi essee. Muut on asiasta tienneet jo viikon, mutta minä kun olin poissa, niin sain tietää vasta nyt.

Mutta olihan tässä päivässä jotain positiivistakin. Sain tietää, että yksi kaveri, jota en oo nähnyt piiiiiiiiiiiiitkään aikaan, on tulossa tänne ja ehditään jopa nähdä. Ainoa huono puoli asiassa on se, että mun pitäisi sunnuntaina sitten pyöräillä n. 30 kilsaa sen takia. Mutta on se sen arvoista.