Ensinnäkin täytyy ilmoittaa, että RAKASTAN Sunrise Avenuen Hollywood Hills-biisiä. Kuulin sen ekan kerran Vöyrin SM-hiihtojen aikoihin tv:stä ja meni tähän asti ennen kuin mulle selvis, mikä biisi se on.

(weheartit.com/entry/8458417)

Kirjoittelen tässä samalla esseetä uskonnon kurssille aiheesta Paavalin merkitys kristinuskon leviämiselle. Ugh. On muuten turhauttava aihe. Ja motivaatio taas vaihteeksi hukassa. :D

Eilen kävin parin sadan kilometrin päässä kokoustamassa, nuorisopiirin juttuja. Oli kivä nähdä porukkaa ja tutustuinpa jopa yhteen uuteen tyyppiin! Ihan huippuja ne on kaikki. <3 Kokous kesti ehkä 15 minuuttia ja sen jälkeen jauhettiin kaikkea epäasiallista hiukan pitkään. Yritän nyt olla vähän aktiivisemmin mukana piiritasollakin, kun paikallistasolla toiminta on niin olematonta. Jos me nyt saatas vähän potkittua taas käyntiin tätä hommaa.

Kävin myös tienaamassa rahaa eli siis myin loput kirjat ja sain melkein 80 euroa niistä! Huomenna pitääkin käydä työkkärin lisäksi sitten pankissa tallettamassa ne rahat tilille. Koulullakin pitää käydä sen verran, että yhden kokeen teen. Ja jossain vaiheessa soittaa radiosta yksi ihminen ja haastattelee mua etäopetuksesta tai jostain. :)

Nyt alkaa tilinsaldo olla sellainen, että ulkomaanmatkailu olis mahdollista lähitulevaisuudessa. Kaikki riippuu vaan siitä, mitä ne sanoo huomenna työkkärissä. Jos kaikki menee hyvin, voi olla, että kohta suuntana on vaikkapa se ah-niin-ihana Italia.


(weheartit.com/entry/8362785)