Kävin englannin tentissä, turhaan. Jouduin ensin odottelemaan tunnin, kun ne kävi jotain perusjuttuja ja opettaja sanoi suoraan, että ei huoli mua tunnille. Sitten kävin puoli tuntia istumassa tunnilla, sain yhden tarkistuslapun ja that's it. Hiukan harmitti. Tentin jälkeen menin äidin työpaikalle ja istuskelin siellä odottamassa kyytiä kotiin. Loppujen lopuksi jouduin kuitenkin kävelemään, kun meni hermot enkä jaksanut odotella jotain kutun lankaostoksien tekoa ym. Aamulla sentään sain kaverilta kyydin koululle.

Selailin tänään korkeakoulujen hakuopasta ja huokailin. Taidehistoria, arkeologia, psykologia, kansainväliset suhteet, humanistiset. Kiinnostavaa, mutta jotenkin kuitenkaan ei innosta. Taidehistoria ois tosi mielenkiintoista, mutta sitä on aika vaikea päästä lukemaan. :S

Lauantaina ois yhdet pirskeet, joihin mut kumma kyllä kutsuttiin. En vaan tiedä haluanko mennä, kun sinne tulee yks entinen kaveri, jonka seurassa muut käyttäytyy tosi oudosti. Ja se suhtautuu muihin tosi alentuvasti vain koska sattuu asumaan Etelä-Suomessa. Ihme tyyppi. En käsitä, miksi se roikkuu sitten meidän seurassa, jos se kerran on niin paljon parempi kuin muut. Tai ehkä oon vaan kateellinen paska.

Näin tänään pitkästä aikaa yhtä ihanaa ystävää. Se on ollut poissa koulusta oikeastaan viime keväästä asti, mutta nyt jatkaa opiskelut loppuun. Oli tosi kiva nähdä sitä, mulla on ollut sitä ikävä. Se on vähän sellainen takertuja, mutta tosi luotettava ja hauska. Ja on se nykyään paljon itsenäisempi jo. Mua vaan ärsyttää muiden suhtautuminen siihen, kun ne on niin tuomitsevia. Tätät ystävääni on kiusattu koulussa aina, koska se on vähän erilainen, siis sosiaalisesti vähän epäkypsä. Ja nää kiusaajat ei näytä kasvaneen vieläkään aikuisiksi.

Huomenna käymään mutka Ruotsissa ja ehkä mahdollisesti lauantainakin. Jos sitä vaikka löytäisi jotain kivaa sieltä. :)