Parasta yo-kirjoituksiin valmistautumista on Kentin kuuntelu. Lisäksi vaihdoin Fb:ssa kielen ruotsiksi ja katson vain ruotsalaisia tv-kanavia. TV6 ja Kanal 5 on ihan parhaita, tulee niin hyviä ohjelmia, kuten How I Met Your Mother, Scrubs, That's 70's Show, Jims Värld ja vaikka mitä kivaa. Normaalisti en katso ollenkaan televisiota, mikä on kavereiden mielestä ihan outoa. Minä olen outo.

Huomenna OULUUN! <33 Jos vaikka muistais sitten soitella serkulle ja pyytää True Blood-kirjat lainaksi. En kyllä kauheasti tykkää niistä ja vampyyrijutut on jo ihan out, mutta kun kerran aloitin sen sarjan lukemisen, niin on ihan pakko saada tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Ihanaa muuten päästä pitkästä aikaa keikalle. Tämä syksy onneksi on vähän parempi keikkojen kannalta kuin aikaisemmat. Kivoja bändejä on useampikin tulossa tarpeeksi lähelle, että tällainen ajokortiton ja rahaton opiskelijakin pääsee kattoon. Ärsyttää muuten se, että joutuu aina selittelemään, miksei mulla ole ajokorttia. Mitä sillä muka tekee? Siis joo, on meillä auto, itse asiassa kaksikin, mutta turha toivo, että niillä pääsisi ajamaan.

Toinen, mikä ärsyttää potenssiin sata, on se, että ihmisten on aivan pakko kyylätä toisten tekemisiä. Vittuako se suoraan sanottuna toisille kuuluu. Esimerkiksi, jos saan tekstarin, tulee kauhea kysymystulva "Keneltä se oli" "mitä se sano" jnejnejne. Uteliaisuus on jotain sellaista, mitä vaan en ymmärrä. Ei mulla ainakaan ole mitään haluja tietää kaikkea muiden elämästä saati sitten intoa kytätä naapureiden tekemisiä ja menemisiä.