Seminaarissa mediatyöpajan äijä sanoi, että blogikirjoituksen ensimmäisillä viidellä rivillä pitäisi kertoa MIKSI kirjoittaa. Mun kirjoitukset on kyllä niin tajunnanvirtaa, että saisi aika paljon editoida ennen julkaisua, jos näistä haluaisi kunnollisia. No ihan sama. Se tyyppi sanoi myös, että suurin osa ihmisistä ei lue blogikirjoituksia loppuun, vaikka suomalaisilla onkin tapana ujuttaa juuri se tärkein asia tekstin loppuun. Ensin kuulemma pohditaan argumentteja puolesta ja vastaan etc.

Hyppään taas asiasta toiseen ihan päättömästi. Haaveilen maapähkinävoikekseista, tai tarkemmin sanottuna peanut butter fingerseistä. Mulla on purkillinen maapähkinävoita. mutta en ikinä muista ostaa paahtoleipää enkä hilloa, joten pitää käyttää se johonkin muuhun. Muutenkin himottaa leipoa. Vois paistaa ihan oikeassa uunissa, eikä missään kämäsessä sähköuunissa. Jos joskus hankin oman talon siinä on pakko olla leivinuuni. Se on vaan yksinkertaisesti miljoona kertaa parempi kuin sähköuuni. Meillä paistetaan aina kaikki joulujututkin leivinuunissa.

Hajoilen kouluhommiin. Pitäisi kirjoittaa tiivistelmiä, raportti, kurssityö, 8 ainetta ja pari muuta juttua. En saa aikaiseksi. Koeviikko alkaa maanantaina. Paniikki iskee kohta.

Pitäisi miettiä joulujuttujakin. En halua mitään lahjoja, mutta muille pitäisi kehitellä jotain. Rahat vaan on ihan lopussa, käteistä tasan 3 euroa ja tilillä reilu kymppi. Kävin kyllä eilen tyhjentämässä kolikkovarastot pankkiin.

Nyt ulos.