Kylläpäs täällä lappaa porukkaa. Äidin nuorin sisko on nyt käymässä. Se ei ole käynyt pitkään aikaan, kun ne ei tule kauhean hyvin toimeen mummin kanssa. Tosi kiva nähdä sitä pitkästä aikaa. :) Musta on aina sanottu, että oon ihan samanlainen kuin täti. Molemmat ollaan kiinnostuneita mummin mielestä aivan tyhjänpäiväisistä asioista (siis muustakin kuin "oikeista töistä") ja varsinkin kielistä ja kirjoittamisesta. Arvatkaa onko kivaa, kun oma mummi väheksyy kaikkea, mitä teen ja sanoo sitä "turhaksi tuhraamiseksi". Vaikka ainahan se on ollut sitä mieltä, että naispuoliset henkilöt (paitsi hän itse) vain vähän puuhastelevat ja miehet tekee oikeat työt. Se on niin sovinisti kuin nainen ylipäätään voi olla.

Oottekko kuulleet sellaisesta ihanasta bändistä kun Parachute? Me likes very much. Yksi kaveri suositteli sitä tuossa muutama viikko sitten ja hurahdin aivan täysin. Ois tosi ihanaa päästä pitkästä aikaa jollekin keikalle. Varmaan kevään aikana on jotain kivaa täälläkin, vaikka melkein kaikki onkin jossain Helsingissä tai Tampereella.

Kummisetäni joululahja varmisti sen, että lähden viimeistään toukokuussa Lontooseen viikoksi. Ihanaa. Pääsen Camdeniin ja Hyde Parkiin kunnolla, kun viimeksi en ehtinyt niitä kunnolla nähdä, kun Camdenissäkään ei ollut kaikki auki.