Onko surkeampaa viikkoa ollut? Jouduin Helsingistä ihanien ihmisten luota (T <333) tänne kylmään kestään tyhmiä kysymyksiä. Oikeasti ikävä sitä porukkaa! Sitten tänään tuli kirjoitusten tulokset ja ruotsin pisteraja oli noussut aika paljon. Jäin 3 pisteen päähän L:stä. Siis oikeasti 3 freaking pistettä. Ärsyttää. Äikästä tuli M, mutta sen tiesin uusivani jo ennen kuin tein edes essee osan. Tekis mieli käydä uusimassa ruotsikin, mutta opettaja sanoi, että E on hyvä, varsinkin kun noin tiukat pisterajat oli ja jos en ihan välttämättä tarvi sitä L:ää jatko-opiskelupaikan saamiseksi, niin ei kannata uusia. Meni vähän kevään kirjoitussuunnitelmat uusiksi ehkä. En tiedä. Ja kaiken muun päälle Sisko tulee huomenna pilaamaan mun viikonlopun. -.-

Ihmisiä ärsyttää, kun viljelen englanninkielisiä sanontoja puheessani. Se on aika jännä juttu, koska en tee sitä brassaillakseni kielitaidollani vaan jotkut asiat vaan on helpompi ilmaista englanniksi. Kuten esimerkiksi tänään kun sain yo-tulokset ja sanoin, että I'm very upset. Se kuvas olo tilaa hyvin. En ollut masentunut enkä pettynyt vaan upset. En osaa edes sanoa sitä suomeksi. Kai se kertoo jotain mun suomenkielen köyhyydestäkin.

Käytän myös näköjään sanontoja, joita kaverit ei ymmärrä, kuten "kestää kahdestatoista puoleen päivään". Jos joku ymmärtää tuon (kuulemma) savolaisen sanonnan, niin olen hyvin hyvin iloinen.

Hei auttakaas mua vähän! Onko mitään järkeä hakea tänä vuonna eläinlääketieteelliseen, kun tiedän, että ei ole mitään mahdollisuutta päästä sisään? Vai haenko suosiolla jonnekin muualle ja sitten myöhemmin vasta eläinlääketieteelliseen, jos se enää kiinnostaa? Tällä hetkellä vahva vaihtoehto ois hakea johonkin englanninkieliseen sairaanhoitajakoulutusohjelmaan. Ainakin Jyväskylässä, Kokkolassa ja Turussa ois sellainen. Jkl kiinnostaa noista eniten, koska se on tutuin. :]

En ole ajatellut X:ää paljoakaan viime aikoina, sillä mielessä on ollut kaksi muuta erittäin kiinnostavaa tyyppiä, jotka molemmat tapasin viikonloppuna. Valitettavasti molemmat asuu kaukana enkä nää niitä ihan hetkeen varmaan. Mutta voin facebookata niiden kanssa. ;)