Innostuin taas opiskeleen, mutta kun en osaa päättää mikä ois kivointa. Italiaa ja espanjaa osaan jo auttavasti, joten oisko se sitten ranskan vuoro? Ymmärrän kirjoitettua ranskaa aika hyvin, puhetta surkeasti ja oma sanavarasto on kyllä niin suppea, sellanen merci, oui, ca va -tasonen. Toisaalta kiinnostas esimerkiksi venäjä, arabia ja tagalog, mutta niiden oppiminen vaatis vähän enemmän vaivannäköä, kun ei oo minkäänlaista pohjaa ja kahdessa ekassa on vielä erilaiset aakkosetkin. Espanjaan jos hankkis äänitteen, kirjat kun mulla on jo. Toisaalta löytys kyllä italiaankin kirjat. Hmph.

Otsikko on italiaa ja suomennos on jotain tyyliin "huoneessa 26". Se sattuu olemaan myös Nekin levyn nimi.

Huomenna pitäis käydä kaverin luona, mutta ei kauheasti innosta. Jos sopisin sen kans treffit kirjastoon? Sekään ei pääse mun juhliin, siksi pitäis treffailla huomenna. Sunnuntain etkot meni kivasti, sain kivat lahjat ja rahaa saan myös luultavasti, kun kysyivät tilinnumeroa.

Mekko alkaa olla valmis ja siivoukset on tehty eikä loppuja leipomisia voi aloittaa ennen perjantaita, joten mulla on tässä pari päivää ihan vapaata. Kummallista. Vähän jännittää lakitus, pelkään, että mokaan jotenkin. Ja pelkään etten saa stipendiä. Meillä kyllä yleensä on kaikki saaneet jotain, kun ylioppilaita on niin vähän. Toivossa on hyvä elää ja niin edelleen.