Lupauduin joku kuukausi sitten mukaan tällaiseen Meg Cabot -projektiin, jossa ihmiset eri maista kirjoittavat omaan blogiinsa joko arvostelun jotain Megin kirjasta tai jotain muuta aiheeseen liittyvää höpinää. Mun vuoro oli eilen ja tottakai unohdin sen. But here you go.


http://weheartit.com/entry/12553056

Tutustuin Meg Cabotin kirjoihin joskus vuonna miekka ja kilpi, kun törmäsin kirjastossa Prinsessapäiväkirjat-sarjaan. Taisin olla jotain 11 silloin. Rakastuin niihin kirjoihin ensilukemalla ja siitä asti oon yrittänyt saada käsiini joka ikisen Megin kirjan. Melkein kaikki oonkin lukenut ja muutama löytyy myös omasta hyllystä, mutta helppoa niiden kirjojen metsästys ei oo ollut. Englanninkielisiä löytyy kirjastosta melko huonosti, ruotsiksi on käännetty osa Megin nuortenkirjoista ja suomeksi löytyy vaan noin Prinsessat ja sitten tää lastenkirjasarja Allien tyttössäännöt. Onneksi on Amazon, e-kirjat ja Book Depository. :)


http://weheartit.com/entry/17101304

Omasta hyllystä löytyy tosiaan 5 Prinsessapäiväkirjat-kirjaa, Queen of Babble 1 & 3, Boy meets girl sekä Mediator-sarja. Tykkään sekä noista nuortenkirjoista että ihan sitten näistä aikuisille tarkoitetuista. Mun all-time favorite joko Boy Meets Girl tai Big Boned. Tykkään ihan jokaisesta lukemastani Megin kirjasta, mutta nuo kaksi on vaan ylitsepääsemättömän mahtavia. :)


http://weheartit.com/entry/11921451