Tätä postausta seuraa vajaan viikon pituinen tauko, sillä huomenna tulee odotettu vieras enkä halua tuhlata hetkeäkään koneella. Sunnuntaina täytyy sitten keskittyä saksaan ja maanantaina voin taas palailla teidän luokse. :)

Kaveri suositteli yhtä sivustoa, kun kirosin puhelimen automaattista tekstinsyöttöä. Käykääpäs katsomassa: damnyouautocorrect.com/
Toinen tappavan hauska sivust on wulffmorgenthaler.com/ Siellä on kyllä välillä tosi ällöjä juttuja, mutta suurinosa on vaan hauskoja.

Matikka meni ihan jees. Sain tehtyä 10 tehtävää loppuun asti, joten ei se kovin huonosti voinut mennä. En kyllä lukenut yhtään, joten paremminkin ois voinut mennä, jos oisin viitsinyt nähdä vaivaa. Mutta siis kokonaisuudessaan hyvä fiilis jäi ja olin jopa melkein puoli kahteen asti.

Outoa olla yksin kotona. Siis ihan yksin. Porukat lähti serkun synttäreille enkä jaksanut itse lähteä mukaan, kun kerran tuli tällainen harvinainen tilaisuus olla yksin.

Tuli kauhea matkakuume taas. Täytyy vaan nyt tyytyä ostaan bussilippu pääsykokeisiin ja ehkä sieltä voisi jatkaa matkaa Helsinkiin ja käydä vaikka Tallinnassa, jos rahaa on. Porukat on kyllä silloin lähdössä jonnekin reissuun viikoksi, mutta siskon oli puhe tulla tänne, joten olen vapaa tekemään, mitä huvittaa. Kerrankin. En varmaan olisi, jos ei ne pääsykokeet ois sattuneet juuri samaan aikaan. Voin suunnitella ja jopa toetuttaa suunnitelmat ilman kauheita neuvotteluja. JIPPII!!


weheartit.com/entry/8161615